Hae
Ninnin energianurkkaus

Toukokuiset treenit

Mä oon kadottanu johonkin mun Road ID -rannekkeen. Oon kääntäny koko huushollin läpi, enkä löydä. Haluan uuden, koska on paljon turvallisempaa kulkea tuolla maantiellä, kun on jonkinlainen henkkari mukana! Kuulutin facen puolella eilen, että jos haluaa kimppatilaukseen mukaan, niin ei muuta kuin infoa mulle. 🙂 Osoite, mistä löytyy mallit, värit, koot jne., löytyy täältä.

Kateissa!

Eilen oli ID:n puuttumisesta huolimatta mukava pyörälenkki. 🙂 Lämmintä oli 26 astetta, juomaa kului kaksi pullollista ja olisi mennyt enemmänkin, jos olisi ollu mukana. Uskomattoman lämmin, menomatkan vastatuulikin oli kuin lehmän henkäys. 1h 35min ajoin vastatuuleen, ja takaisin sama matka kesti 1h 15min. Molemmat peruskestävyys ykkösen sykkeillä eli nauttien! Mutta noin paljon tuo tuuli vaan vaikuttaa, kun sama matka voi kestää 20min enemmän toiseen suuntaan kuin toiseen. Ja tätä lakiaahan täällä riittää, eli kyse ei ole ala- tai ylämäistä. 😉

Vielä vähän tästä eteenpäin..
Patukkatauolla.

Toukokuu 2013:
Pyöräily 15h 15min
Triathlon 6h 44min
Juoksu 4h 51min
Uinti 3h 59min
——————
Yhteensä 30h 49min (+ lihashuolto 4h 30min)

Tätä riittää täällä. Tuuli tuntuu myös näillä suorilla kivasti. 😀

4 kommenttia

 1. Ammi kirjoitti:

  Tämäpä sattui, mun on ollu tarkotus hankkia ranneke itelle ja miehelle, mutta en enää muistanu niiden nimeä enkä sitten oo jaksanu alkaa etiskellä. Ei mun varmaan kimppatilaukseen kannata alkaa, kun niitä joutuis kuitenkin sitten mulle lähetteleen, mutta sainpahan ainakin suoran linkin 🙂

 2. niobe kirjoitti:

  Sitäpä en oo muistanu ihmetellä, kui miten sä uskallat nappailla kuvia ajaessas? 😀

  • NinniM kirjoitti:

   Ei muuta kuin puhelin takataskusta käteen, kamera auki ja naps muutaman kerran ja puhelin takas taskuun. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *