Hae
Ninnin energianurkkaus

Kisapuku huomenna päälle

Pitäis olla jo nukkumassa, kun kello herättää kuudelta. Ennen seiskaa pitää olla menossa kohti Nurmijärveä ja Sääksi-Triathlonia! Siellä odottaa huomenna 1,5km uintia, 45km pyöräilyä ja 10km juoksua. Yhtään ei oo sellainen olo, että olisin kisaan menossa. 😀 Joudunpa vielä ajelemaan ihan yksin monta tuntia ja suurin osa tutuista kisaa aamusta SM-sprintissä, niin ei paljon iltapäivällä tuttujakaan oo. No kerta se ensimmäinen näinkin. 😉 Nautitaan sitten vaan omasta seurasta! 😀

Oikein paljon tsemppiä kaikille aamulla starttaaville!! Harmi, kun en ehdi näkemään kisaa. Vasta sitten tulokset.

Keskiviikon pyörälenkillä salamat välkkyi. Kukaan ei ottanu kuvia, vaan niitä näkyi taivaalla. Poljin aikamoista vauhtia ukkosta karkuun.. Olin kuitenkin hidas ja siitä todisteena keltaiset säärystimet. 😉

Sateen jälkeen on poutasää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.