Hae
Ninnin energianurkkaus

Yhteistreenejä

RoadID-rannekkeita tuli kasa, ja niitä täällä jakaan eteenpäin. 🙂 Kyllä nyt voi taas moni turvallisesti liikkua. Itelle tuli tällä kertaa pinkki ohut ranneke ja vaihtoväriksi musta. 🙂 Kadonnu ranneke oli Sport ID eli samanlainen kuin kuvassa oikealla pilkottava paksumpi musta. Tätä uutta aion pitää nyt koko ajan kädessä, niin ei ehkä sitten katoa. 😉

Eilen piipahdin töiden jälkeen Nokialla. Outoa, kun edellisestä kerrasta oli vasta kaksi viikkoa. Ihan kuin eilen olisi käyny. Ööö, no eilenhän mä kävin! Heh, kun oon vitsikäs. 😀 Tällä kertaa oli vuorossa Aqua Plussan yhteistreenit, ja aika monta paikalle tulikin. 🙂

Ensin käytiin vähän uimassa Vihnusjärvessä, ja koska miesten peesissä en pysyny mukana (naisten peesissä en ees yrittäny pysyä, tai kokeilin kerran Terhin peesissä, mutta tipuin heti! :D), niin yritin sitten ite suunnistaa poijuille mahdollisimman suoraan ja aika monta harmitusta tuli. Suunnistus ei suju ollenkaan. No toivotaan, että kesän aikana pikku hiljaa lähtisi paremmin luonnistumaan, eikä tarvis uida vasemmalle ja sitten oikealle ja sitten taas vasemmalle… Kertyy muuten satoja metriä lisää lenkkiä parin kilsan uinnissa. Onneksi saatiin treeneihin vielä yks nainen lisää, jonka kanssa vauhdit vähän paremmin kohtas: Toinen ei pysyny toisen peesis toiseen suuntaan ja toinen ei toisen peesis toiseen suuntaan. 😀

Vihnus on kiva järvi ja TT226:n poijuja kiva kiertää!
Valopää uinnin jälkeen graffitien seassa.

Uinnin jälkeen mä juoksin vitosen, tai tais mittari näyttää 4,9 kilsaa. Puolet siitä aerobisella kynnyksellä ja seuraakin sain, eikä tarvinnu yksin juosta. 🙂 Alkuun sykemittari ei näyttäny sykettä, mutta tuntemusten perusteella menin ja kun syke rupesi näkymään, niin siinä se hienosti jumputti 159-160 eli tarkalleen kynnyksellä. 🙂 Kyllä sitä jo oman kroppansa aika hyvin vaan tuntee. Toinen 2,5 kilsaa meni vauhtikestävyys ykkösen puolella eli vauhtia nostin hieman ja yksikseni juoksin lenkin loppuun (mä juoksin vähemmän ku muut). Aikaa meni 27:18, mihin oon tyytyväinen ja mikä parasta, jalkaan ei sattunu ollenkaan! Ei mitään tuntemuksia!! 🙂

Juoksu ohi. Teho Sport kitusiin ja vettä lisäksi kotimatkalla.

Jouduin noin viikko sitten lisäämään kommentointiin sen typerän tarkistuksen, mutta alkas tulla sen verran roskapostikommentteja, että oli pakko. Sori! Toivottavasti jaksatte pähkiä niitä sanoja ja jaksatte edelleen kommentoida. 🙂 Sitten mitä oon viime viikkojen aikana ihmetelly, niin blogeja häviää mun lukulistalta. Yhtäkkiä huomaan, että joku on kadonnu ja sen lisään sitten uudelleen. Outoa.

Niin ja tiistaina seuran treeneissä tuli uinnista videokuvaakin. 🙂 Mä uin kameran ohi kolmantena, lila lakki päässä.

Kiitos kaikille treeniseuroista, on aina mukavampaa porukassa kuin yksin! 🙂

4 kommenttia

 1. Punatulkku kirjoitti:

  Nää yhteistreenit on parhautta. Myökin ollaan täällä päin päästy näiden makuun…tuntuu tosi hyvältä 🙂 Sinulla taitaa tulla vain matkaa
  tuonne Nokialle ihan kiitettävästi.

  • NinniM kirjoitti:

   Kyllä, ihan parhautta! 🙂 Nokialle ajaa 2h, joten onhan sinne matkaa. Toisaalta sen ajaa nopeesti. Onneksi nyt on seuratoiminta täälläkin vilkastunu viime vuoden lopussa alkaneen triathlonkoulun myötä, ja pääsee täälläkin yhteistreeneihin osallistumaan. Ja paljon tulee tehtyä kaverin kanssa yhessä treenejä, jos vaan aikataulut kohtaa. 🙂

 2. Devis kirjoitti:

  Tarkistus on kyllä ärsyttävä, mutta roskapostejakaan ei toivo. Mä olen niiltä säästynyt, muttei sitä moni luekaan! 🙂

  Sun juoksutaivalta on ihan hirmu kannustavaa seurata. Ensimäisestä maratonista tähän on tultu huima kehitys. Ehkä mäkin vielä joskus kehityn…

  • NinniM kirjoitti:

   Niitä roskaposteja vaan alko yhtäkkiä tulemaan, ennemmin tosi tosi harvoin!

   Kyllä säkin kehityt, jos mäkin! 😉 Kolme vuotta tosiaan on ekasta maratonista, johon aikaa meni reipas viis tuntia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.