Hae
Ninnin energianurkkaus

Kesäisessä tihkusateessa lenkillä!

Tänään otin suunnaksi upean Törnävän alueen. Se on tosi kaunista aluetta. Hiekkateitä joen varrella. Provinssirockin sotkut oli siivottu ja lavat ym. purettu. Kotoa lähtiessäni huikkasin, että juoksen 1,5h, jos jalka kestää tai sitten alle tunnin, jos ei kestä. Aattelin tehdä rauhallisen lenkin: juoksen, pysähdyn ottamaan kuvia, kävelen pätkiä ja juoksen. 

Jalassa on vielä hyvin kiinni maanantaina laitetut kinesioteippaukset. Mä niin toivoisin, että niistä olis ees vähän apua, mutta en tiiä onko.. Kympin sain juostua, mutta jotain kymmenen pysähdystä tein. Sammutin kellon aina pysähtyessäni, eikä mulla oo mitään hajua kauanko mulla meni aikaa, mutta keskisyke oli reippaasti peruskestävyys ykkösen puolella. Täytyy kattoo faktat mittarista, kun treenit.nettiä päivittelen..

Ihminen, jonka päähän ei sovi lippis. Harvinainen näky, että sellainen on päässä.
Oli tosi mukava ja rento lenkki. Ei mitään syke- tai vauhti”paineita”. Sääkin oli mukava, kiva tihkusade koko matkan, tykkään! Vitosen kohdilla alkoi polveen tulla tuntemuksia, ja siksi lopussa tulikin alta kilsan välein käveltyä aina n. 50m. Nyt lenkin jälkeen ei polveen satu, eli fiksusti siis tein.
Eikö Juhannusaatonaattona voi käydä lenkin jälkeen illalla puoli kymmeneltä lähikaupassa näin pukeutuneena?! ;D Pikkusen tuli katseita! 😀

4 kommenttia

  1. Hiluvitku kirjoitti:

    Mukavaa Juhannusta!

  2. MatuCane kirjoitti:

    Hyvää juhannusta trend setterille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.