Hae
Ninnin energianurkkaus

Taas yksi viikko takana ja Joroinen lähempänä

Juhannus oli ja meni. Meidän perheelle se ei tarkoita mitään ihmeellistä, mitä nyt satutaankaan keksimään. 😉 No edellisestä postauksesta pystyi päättelemään, että mökillä oltiin. Itse asiassa kahdellakin. Tälle päivää keksittiin mulle treeniä Nokialla, tytöille yökyläilyä, illaksi miehelle raksajuttuja ja samalla mulle ja pojalle laatuaikaa. 🙂

Kello herätti aamulla muun perheen jäädessä nukkumaan.. Mua kutsui Nokia ja samalla luultavasti vipat yhteistreenit ennen Joroisen puolimatkaa. Treeniin kuului uinti + pyörä + juoksu. Aqua Plussan Tuuli oli kameran kanssa, joten pitkästä aikaa sai kivoja treenikuvia! 🙂 Tuota linkkiä kun testasin, niin repesin löytäessäni oman kuvan Aqua Plussan etusivulta. 😀 Sama juoksukuva, mikä tuolla alempanakin. Triathlon-osiosta löytyy muuten kahdesta muustakin paikkaa mää, sekä pyörän päältä että järvestä. 😉

Kuva: Aqua Plus Tuuli

Kaksi kertaa kierrettiin 750m lenkki uiden, ja toinen lenkki piti olla nopeampi. Mulla se ei ihan niin menny, vaan toinen lenkki oli sekunnin(!) hitaampi. 😀 Sitten pyöräkamat rauhassa päälle, ja 40 kilsan lenkille.

Kuva: Aqua Plus Tuuli
Oli ihan pakko räpsästä yks kuva matkan varrelta, poistutaan Säijään kylästä. 🙂
Kuva: Aqua Plus Tuuli

Pyörä ei ollu mikään iisi, jaloissa tuntui. Nousevavauhtisen treenin lopun sykkeiden noususta vauhtikestävyys kakkosen puolelle sain vain haaveilla. Ei saanu itestä irti, vain ylämäissä sykkeet noihin lukemiin sain. Sitä paitsi vaikka kuinka tein töitä, niin alamäessä en pysyny edellä olevan vauhdissa mukana (peesikielto). Tahtoo kunnon rullaavat kiekot!! 😉 Isoimmissa alamäissä en uskalla ajaa alaotteelta, kun pelkään tuulen ottamista pyörään. Tulee vakaampi fiilis, kun otan sivummalta kiinni ja painan vaan itteni alas, ettei tuulivastus oo niin kova. Mm. Sääksi Triathlonissa oli kova sivutuuli, että kahdesti meinasin kaatua ojaan. Se on kamalaa se.

Sain tällaisen elastisen Zeropointin polvituen lainaan, jos tästä olis jotain apua, niin olis huippu. Ees palautumiseen ja nesteiden poistumiseen! 🙂
Kuva: Aqua Plus Tuuli

Kymppi oli tarkoitus juosta, mutta mä taas vähän jouduin lyhentämään lenkkiä. Haaveilen oikeasti jo sellaisista pitkistä parinkympin lenkistä ilman, että tarvii miettiä jalkaa yhtään. Ensimmäistä kertaa kinesioteippaus on pysyny yli kolme päivää. Nyt nimittäin jo viime maanantaista lähtien, vaikka joka päivä ovatkin kastuneet vähintään kerran. Nyt alkaa vähän repsottaa..

Edellinen yö oli huono, heräsin ainakin kymmenen kertaa ja enemmänkin yön aikana. Voi olla, että vaikutti myös omaan treeniin. Mutta se on fakta, että on hyviä ja on huonoja päiviä. Tänään ei ollu ainakaan paras! 😀

Tällä viikolla tunteja kertyi seuraavasti:
Pyöräily 6h 22min
Juoksu 1h 32min
Uinti 1h 19min
——————
Yhteensä 9h 13min

Kiitos Tuulille kuvista! 🙂

6 kommenttia

 1. Tuuli kirjoitti:

  Ei kestä, kiva kun kävit treeneissä! Ei joka likka lähde Seinäjoelta Nokialle asti treenaamaan 😉

 2. NinniM kirjoitti:

  No pakko lähtee, kun oon niin hyvä porukka ja niistä treeneistä saa niin paljon! 😉

 3. Anonymous kirjoitti:

  Kivoja kuvia! Vinkkinä tuohon kinesioteippiongelmaan, että vaihda teippimerkkiä. Jotkut niistä ei pysy millään, jotkut pysyy yli viikonkin. Mulla on ollu teippejä, jotka on kestäny vedet, hiet, saunomiset ynnä muut aktiviteetit hyvin paikoillaan. 🙂

  • NinniM kirjoitti:

   Kiitos vinkistä! Itelle en oo rullaa ostanu, kun en sitä osaa laittaa. Täytyykin kysyä hierojalta, että mitä merkkiä käytti ja onko ennen ollu joku muu merkki. 🙂 Nyt pysy kyllä ihan älyttömän hyvin paikoillaan!! 🙂

 4. Mog kirjoitti:

  Harmittavasti osuu taas Joroinen sellaiseen aikaan ettei pääse haistelemaan tunnelmaa ja ihastelemaan sitä kun jotkut osaavat uida. 😉

  • NinniM kirjoitti:

   Tunnelma on kyllä tosi hieno, ja toisen tosiaan osaa uida huikeeta vauhtia! 🙂 Mä en. 😉 No toivottavasti ens kesänä passaa aika.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.