Hae
Ninnin energianurkkaus

Uima-altaassa tauon jälkeen

Mun auto ei menny katsastuksesta läpi, ja sattu oleen vielä katsastus myöhässäkin, joten nyt sitten pyöräillään töihin. 😉 No tuli tosin hyvään väliin, kun muu perhe lomailee, eikä mun tarvi hakee poikaa päiväkodista töitten jälkeen. Matkahan ei oo pitkä, vajaa seiska.

No tänään täyty päästä uimahalliin uimaan, ku edellinen käynti on 1,5 kuukautta sitten. Seinäjoen halli on kiinni, joten Ilmajoki kutsui. Koska perheen miehet lähti kalaan, niin autoa mulla ei ollu käytössä. Niinpä suhautin pyörällä Ilmajoelle, kävin uimassa ja tulin pyörällä takaisin. 🙂

Mutta voihan tekniikka ja vauhti sentään. Töitä sai tehdä vaikka kuinka, ja silti viiskyt metriä kulki häthätään viiteenviiteen sekuntiin. Huoh. Siis joo, ihan täysillä yritin uida. Ei oo vauhtii, ei.

Ostin itelle lisäenergiaa, että jaksaa polkee kotiin. Luin kyllä tuoteselosteen, mutta jotenkin kuvittelin vehnägluteenin vehnätärkkelykseksi.. Niinpä tää keliaakikko tajus jälkeenpäin ajaessa, etteihän se ollu gluteeniton olleskaan. Voi pöljä!

Siivoilin autonkin tuossa reilu viikko sitten, ja tein löydön. 😀 Penkin välistä lattialle oli tippunu joku kadonnu tavara. Mun vanha Road ID. Nyt mulla on kaks, mutta ei haittaa. 😉

Tilasin samalla kertaa myös rannekkeen tyttärelleni, jolla on diabetes. Ja tänään sille oli jo käyttöä! Onneksi mitään vakavaa ei sattunu, mutta äitin puhelinnumero otettiin rannekkeesta puhelua varten. Avaimet, puhelin ja insuliinipumppu oli jääny sisälle lukkojen taakse. Pumppu oli ollu irti vesisodan ajan. 20 minsaa kaverin puhelimesta soitetusta puhelusta ja mä olin kotona. Kaikki hyvin, loppu hyvin!

3 kommenttia

 1. Mika kirjoitti:

  Eikö Seinäjoella oo maauimalaa?

  Noiden patukoiden kanssa saa olla kyllä tarkkana, melkoista tihrustamista että saa selvää jokaisesta tärkkelyksestä ja gluteenista. Onneksi suurin osa on jo niin tuttuja että muistaa ulkoa mitä on missäkin.

  • NinniM kirjoitti:

   Ei ole ei. 🙁

   Joo, normaalisti ostankin vaan hyväksy havaittuja, mutta nyt ei ollu tuolla saatavilla. 🙂

 2. Anonymous kirjoitti:

  Tulipa mieleen tuota tekstiäsi lukiessa, että ehkä tuollainen Road ID olisi ihan fiksu hankinta itsellenikin, tällaiselle paljon liikkuvalle diabeetikolle. Vaikka aina onkin glukoosinapit mukana, niin voihan mitä vaan tapahtua. Vinkkaa mulle, jos jollakin on ylimääräinen aikuisen ranteeseen sopiva Road Id, niin ostan pois. 🙂

  -Katri-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.