Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikko 26

Mulla oli tarkoitus osallistua viikonloppuna Aqua Plussan treenileirille, mutta tuli muutoksia ohjelmaan, kun siskon polttarit osu samalle viikonlopulle. Neljästä sisaruksesta viimeinenkin on menossa naimisiin. 🙂 Ohjelmassa oli mm. allaolevalla pyörällä joessa menoa sekä värikuulasotaa. 🙂

Kesäkuun, ja viikon kakskuus, päätti kolmen tunnin pyöräily. Omalle pitkälle pyörälenkille tehdessäni lähtöä piti vielä viimeisenä tarkistaa, että mikä meininki on triathlonkoulusta tutuilla Santerilla ja Maxilla Itävällassa Ironmanilla. Aika monta kertaa tuli tuolla pyöräillessä heidän menoa mietittyä, ja kotiin päästyäni heti tarkistamaan tilannetta. 😉 Mahtavasti miehet veti, ihan uskomattoman hienosti!!

Todistetusti tuli käytyä Jalasjärvellä. Siellä nimittäin on joka linja-autopysäkillä tällaiset katokset:

Viikon 26 treenit:

Kesäkuun treenit. Huomioitavaa on, että vain yhden kerran olen näköjään käynyt salilla. :/ Ja onko venyttelytkin unohtuneet kokonaan, kun vain hieronta on merkitty?! Ei hyvä!

5 kommenttia

  1. MatuCane kirjoitti:

    Hyvä viikkohan sulla on ollut. Jos mä jotain harjoituksia jätän väliiin, niin kuntosalin. Erästä pituushyppylegendaa lainatakseni venyttely vie vaan jämäkkyyden lihaksista 😉

  2. Eva kirjoitti:

    Terve
    Sinullahan on pullo tangon päällä. Mistä olet ostanut?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.