Hae
Ninnin energianurkkaus

Kolmea lajia

Tällä viikolla on ollu ihan älyttömän mukavia treenejä ja hyvä fiilis niissä! 🙂 Oon mm. ollu juoksemassa yhtenä iltana keskuskentällä. Sen verran paljon oli kello, että yksi juoksija ja yksi keihäänheittäjä valmentajansa kanssa oli enää paikalla ja hekin lähtivät pian pois. Juoksin pätkissä, ja kävelypalautuksien kanssa matkaa kertyi 7 kilometriä, joten ehkä reipas viisi juoksua. Juoksu tuntui kerrankin rennolta, jopa vauhtikestävyyspätkät. Ykköstä toki, mitään isoja runttauksia ei tullu tehtyä. Viime päivinä juoksu on nimittäin tuntunu tosi tahmealta ja raskaalta, niin tämä treeni kyllä piristi mieltä. Varmasti tämä kuumuus vaikuttaa, kun en oo ikinä tykänny kesällä juosta.

Perjantain halliuinnin ja Lauran palauteryöpyn jälkeen on pitäny vähän miettiä sitä uintia tuolla avovedessäkin. Ensimmäistä kertaa ikinä pystyin uimaan ykköstä, kun siihen oikein keskittyi ja liukui tosi pitkään. On se hankalaa, kun niin pelottava paikka se lampi/järvi on. 😀 Kaksi viikkoa Joroisille, enkä ehdi saamaan omalta valmentajalta enkä keneltäkään muultakaan vielä sparrausta tähän lajiin. Hirvittää! Tällä hetkellä tilanne on se, että viime vuotisen uintiajan parantaminen ei voi olla tavoitteena. :/
Jopa Tanelinlammellakin 20 asteista vettä. Ei kyllä siltä tuntunu. 😉
Jaana poseeraa ennen veteen tuloa. 😀
Sitten pyöräilystä.. Mikäs näissä maisemissa on nautiskellessa! 😉 Tein eilen vetojakin, vaikka alkuun aattelin, että ittestäni en irti saa, niin kyllä se syke ja vauhti loppujen lopuksi hienosti nousi. Hyvä treeni oli sekin! 🙂

Nyt kun on näin paljon tällä viikolla tullu jo hyviä treenejä, ja vielä viikkoa on kaksi päivää jäljellä, niin eihän tää voi jatkua kuin hyvin! Ja miksei jatkuiskaan, kun lomakin alkoi! 😉 Kaksi lepopäivääkin on viikkoon mahtunu, joten jalat on saanu levätäkin. Hartiat on kyllä melkoisen tukossa, mutta onneksi mulla on pari hierontaa varattu ennen Joroisten puolimatkan kisaa.

Viikonloppuja ja tsemppiä Voimarinteelle menijöille!! 🙂

2 kommenttia

 1. Eva kirjoitti:

  Terve

  Menetkö sinä Joroiselle jo torstaina vai vasta perjantaina?
  mitä pitää ehtiä tehdä perjantain. Ajotko uida, pyöräillä?

  • NinniM kirjoitti:

   Moi! Mä meen perjantaina, ja jos ehdin käymään järvessä hyvissä ajoin, niin meen käymään uimassa. Jos en ehdi, niin ei hätää, jätän sitten kaikki välistä. 🙂 Viime vuonna en tehny edellisenä päivänä mitään, vaikka ohjelmaan olikin merkattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.