Hae
Ninnin energianurkkaus

Mainos

Ystäväni Koskimäen Maija on fysioterapeutti ja lukenut itsensä myös mm. personal traineriksi sekä ravintovalmentajaksi. Hän pisti toisen personal trainerin ja ravintovalmentajan Lehtilän Lauran kanssa puljun pystyyn, joka kantaa nimeä Laura & Maija Training.

Maijalla on juoksutausta (mm. puolimaraton 1:29), josta siirtyi monien muiden tavoin triathlonin pariin. Triahtlonista hänellä on suomenmestaruuksia useilta eri matkoilta. Laura puolestaan on entinen kilpauimari. Ja muuten samainen uinninvalvoja, joka kaksi vuotta sitten syksyllä kommentoi mun uintiopettelua. Kuulemma turhauttavalta näytti. ;D Ja toki antoi paljon neuvoja.

Siinä on parivaljakko, joka taitaa olla ensimmäinen Seinäjoen seudulla, jolta saa triathloniin valmennusta. Ainakin ensimmäiset, jotka mainostavat itseään ja hinnat ovat tiedossa. Olen tehnyt Maijalle ja Lauralle kotisivut, joista löytyy enemmän tietoa itse naisista sekä heidän palveluistaan. Käykääs luuraas! 🙂

6 kommenttia

 1. Tuuli kirjoitti:

  Hienoa, hyvältä tiimiltä vaikuttaa! Tsemppiä L&M 🙂 Toivottaa Aqua Plussan väki

 2. MatuCane kirjoitti:

  Miten minusta tuntuu että tämän kauden jälkeen liikenne Pohjanmaalta Nokialle hiukan rauhoittuu 😉

  • NinniM kirjoitti:

   Sun tuntemukset osu ihan oikeaan. 😉 Mutta ei ihan niin looginen juttu, kun vois aatella. Liikenne Nokialle rauhoittuu rahan takia. Mutta varmasti jossain kohtaa hyödynnän naisten taitojakin.

 3. Mika kirjoitti:

  Vaikuttaa päteviltä tyypeiltä! En ole itse koskaan turvautunut valmentajiin mutta jos olisin niin oisin varmasti aika kriittinen sen suhteen kenet kelpuuttaisin, esimerkiksi juoksuvalmennusta ei voi mun mielestä antaa siltä pohjalta että on käynyt jonkun personal trainer-kurssin, pitää olla myös vankka kokemus itse lajista, kovia puolimaraton-tuloksia tai useita maratoneja jne. Alle 1:30 puolikas (naiselta vieläpä) ja triathlonin suomen mestaruudet kertoo jo aika paljon siitä että kokemusta löytyy 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.