Hae
Ninnin energianurkkaus

Sekalaista sananhelinää

Oon pettyny itteeni sen suhteen, että painolle en oo saanu tehtyä mitään. Barcelonan jälkeen paino nousi pari kiloa ja siinä se on nyt pysyny. Eli painan saman verran kuin viime kesänä ennen Joroista. No onneksi en enempää, mutta täytyy sanoa, että saamatonta touhua kyllä! Mutta oikeesti, kuka voi vastustaa tyttöjen leipomuksia?! Milloin on ollu vastassa kääretorttua, milloin tavallisia muffinsseja ja milloin daim-muffinsseja.. Oo siinä sitten herkuttelematta! 😀 No ikävä kyllä sanoa, mutta taitaapa kuitenkin nuo leipomukset jäädä kakkoseksi kesän karkki- ja jäätelömäärän kanssa.

Luotto omaan tekemiseen on nyt hankalaa. Joroisen viime vuoden ajan parannus ja kuuden tunnin alitus on todellinen kysymysmerkki! Todellinen onnistuminen pitää tapahtua, että siihen pääsen. Huomaan miettiväni jo ens vuoden tavoitetta Joroisilla.. Auts! Ois varmasti parempi keskittyä vielä tämän vuoden kisaan.

K-Active orginaali kinesioteippi näyttää olevan se, joka pysyy parhaiten!

Pyöräily on mukavuusalueella niin paljon mukavampaa. No ylläri! 😀 Vauhtikestävyysalueella ei jaksa kauaa pyöräillä, kun taas huomaan, että vauhti on tippunu siihen normaaliin kadenssiin ja sitä myötä normaaliin vauhtiin. Ja vastatuuli ei helpota tätä asiaa sitten yhtään! Myötätuuleen on helpompi saada vauhtia kasvamaan.

Uimahallissa kävin tällä viikolla tekemässä tekniikkatreenin ja yritin rauhoitella hengitystä. Joku ihmeen paniikki on vissiin tullu, että happi loppuu kesken ja uinti on sitten sen mukaista kaiken muun lisäksi. Hätiköityä, upottavaa ja jännitettä täynnä. Treenin loppua kohti sitä happeakin riitti paremmin, mutta paljon on tekemistä, että pääsee kevään tasolle.

Joroisille oli tarkoitus lähteä kolmen etelä-pohjalaisen naisen kera. Heidän joukkue ei pysty starttaamaan, joten samalla tarkoitti mullekin muutoksia. Sain ystävän houkuteltua reissuun mukaan, niin ei tarvi yksin ajella sinne asti. 🙂 Pääsee Sannakin näkemään millaista meno on triathlonkisassa.

13 kommenttia

 1. Estimat kirjoitti:

  Tytöt jo intoili, että ”rupia säkin äiti harrastamaan sitä, niin mekin päästään joka viikko sun kans uimaan ja vuorotellen pyöräilemään, kun sä juokset”. 😉

  • NinniM kirjoitti:

   Hah, ihania!! 😀 No niin, kipinän saat sitten ens viikonloppuna! 😉 Ja noin se taas on tosiaan meillä menny, uimapaikkana vaan Tanelinlampi uimahallin sijaan. 🙂

 2. Jaanaba kirjoitti:

  Jos Sannakaveri haluaa olla Juhan ja Tinken kannustusjoukossa Joroisilla niin maastopyörä mukaan. Liikkuvat niillä paikasta toiseen.

  • NinniM kirjoitti:

   Katos vaan, joo ehdottomasti pakataan Sannalle pyörä matkaan mukaan! 😉 Se ei tiedäkään, että mitä sen päänmenoksi on oikeen suunniteltu! 😀

  • Estimat kirjoitti:

   Hei, mä osaan lukea! 😉 Sä Ninni häpeät mun 20v vanhaa maastopyörää niin paljon, että maksat mulle kohta, että jätän sen kotiin. :b

  • NinniM kirjoitti:

   Pääasia, että pyörällä pääsee eteenpäin! 😉 Mutta voidaan ottaa sulle munkin pyörä! 🙂

 3. MatuCane kirjoitti:

  Usko vaan; Joroisilla hommat loksahtavat kohdalleen ja kilpailija sisältäsi herää ja kadenssit on kohdallaan eikä uinti tunnu pahalta yhtään vaan ihmettelet miksi muut mutkittelevat turhaan. Tsemppiä.

 4. Eva kirjoitti:

  tiedätkö onko järjestetty Joroisella muuten yleisölle kuljetuksia? esim. T1 -> T2 ?

  • NinniM kirjoitti:

   En osaa kyllä yhtään sanoa.

  • Punatulkku kirjoitti:

   Viime vuonna kun olin Joroisilla katsomossa, toimi älyttömän hyvin tuo kuljetus T1 ja T2 välillä. Pikkubusseja oli useampi liikenteessä ja muutaman euron taisi kuljetus maksaa. Pikkasen joutui odottelemaan uinnin jälkeen siirtoa T2:lle ja tietenkin P-paikalta joutuu jonkun matkaa kävelemään uinnin lähtöön.

 5. Punatulkku kirjoitti:

  Ninni, toivotan sinulle oikein mahtavaa valmistautumista Joroisille :)) Sinulla on sellaiset kokemukset kisaamisesta, että tämän tason kisat menee läpi helposti tuolla kunnolla ja asenteella!

  • NinniM kirjoitti:

   Kiitos paljon!! 🙂 No jos vertaa Barcelonaan, niin profiililtaan huomattavasti helpompi. 🙂 Mutta kun nyt täytyy sitten mennä jo vähän kelloakin vasten. 😀 Tai sit vaan menee sen, minkä pystyy..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.