Hae
Ninnin energianurkkaus

Oulu ja Kyrkkäri

Ei oo ehtiny muutamaan päivään kirjoittamaan blogia eikä lukemaan muiden kirjoituksia. Perjantaina tein ex tempore -reissun Nokialle Aqua Plussan yhteistreeneihin. Viime aikoina kunnolla takunnu uinti sujui yllättävän hyvin. Ei se vahvalta tuntunu, mutta nousevavauhtinen 1900m meni mulle hyvään aikaan! Jos viime vuotisesta Finntriathlonin ajasta (41min) saisin muutaman minuutin pois, niin oisin todella tyytyväinen! No sen näkee ens lauantaina kuinka uinti kulki..

Viikonloppu vierähti Oulussa, ja tuli tehtyä kympin juoksulenkkikin. Juoksin neljä kilsaa ensin yhteen suuntaan muutamia risteyksiä ylittäen ja kääntyillen. Sitten oli palattava takaisin, ja kun olin lähempänä hotellia, niin kiersin vielä lisälenkin, että sain kympin täyteen.

Mulla on aika hyvä suuntavaisto (varmaan monen vuoden suunnistuksen peruja), enkä pelkää eksyväni. Otin kyllä kartan mukaan, mutta loppujen lopuksi juoksin siihen suuntaan, että olin kartan ulkopuolella. Yhden kerran meni 50 metriä risteyksestä pitkäksi. Tulin alikulkutunnelista, jonka jälkeen olisi heti pitäny kääntyä oikealle, mutta menin suoraan. Onneksi en pitkään, kun tajusin virheen.

Jalka kesti hyvin, kuten se on kestäny kaksi edellistäkin lenkkiä. 8 kilsaa on menny kivuitta. Edellisen kympin ysiin asti meni hyvin ja nyt meni taas hyvin! Toivottavasti tää tästä pikku hiljaa.

Oli mukavaa juoksennella uusissa maastoissa veden äärellä. Yks harmi juttu oli, että mun Polar ei löytäny sykevyötä ja sykettä en saanu näkyviin. En saanu sykettä näkyviin myöskään tänään, ja rengaskin oli puhki. Kotiin tultua oli tarkoitus lähteä kasin aikaan illalla vielä maantielle, mutta ulkona huomasin, että rengas on tyhjä! Maijalle puhelu, että en tule Ilmajoelle asti maastopyörällä (yksi tavara oli hyvä saada tänään vielä lainaan) ja tehtiinkin treffit puoleen väliin ja kierrettiin yhessä Kyrkösjärven ympäri, ja sitten taas omille teille. Tämäkin oli siis melkoinen ex tempore -lenkki. 😀

2 kommenttia

 1. Ammi kirjoitti:

  Tuttuja maisemia nuo ylimmät 🙂

  Pyörähdin sunnuntaina talkoovuoroni loputtua ihan nopsaan teidän kehän tuntumassa. Siellä oli arvostelut meneillään, mutta sua en onnistunu bongaamaan.

  • NinniM kirjoitti:

   Mä aattelinkin, että sä kyllä tiiät, että missäpäin oon kierrelly. 😉

   Ai, no höh! Mä olin aika paljon kehän laidalla kattoos millasta arvostelua tuomari jakaa. Meidän koirat kun on avoimissa ja valioissa, niin ovat vasta aina loppupuolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.