Hae
Ninnin energianurkkaus

Valmistautumista kisaan reissaamalla

Mä oon valmistautunu Joroisille vähän eri tavalla, nimittäin reissaamalla perheen kera. 🙂 Viikonloppu tosiaan oltiin Oulussa koiranäyttelyissä, jonne ajeltiin nelisen tuntia lauantaina ja kotiin saman verran sunnuntaina. Eilen puolestaan ajeltiin Lohjalle saman verran, ja tänään kotiin.

Illan kävelylenkillä oli mm. sukellusnäkymät.

Tämä päivä käveltiin ympäri Korkeasaarta ja kateltiin eläimiä. Autossa on tullu istuttua, mutta mun hyvillä unenlahjoilla on tullu otettua myös aika pitkiä torkkuja matkalla. 😉 Joten vaikka istunu oonkin ei niin hyvin autossa, niin kuitenkin oon levänny. Ja hyvässä seurassa rentouduttu, eikä oo tarvinnu jännittää kisaa!

Torstai on luvattu huvipuistopäivä, joten silloin vielä saa kierrellä asfalttiviidakossa, mutta yritän istuakin välillä. Täytyy muuten kehua Härmän Powerpark-huvipuistoa. Lapsiperheille loistava paikka, ei tarvi jonottaa jokaiseen laitteeseen niin kauan kuin esim. Särkänniemessä ja jotenkin helppoa kun kaikki lasten laitteet samassa tilavassa paikassa, niin porukka pysyy hyvin koossa ja näkyvillä. Joku kolmisen varttia Seinäjoelta vaan, eli sinne suuntaamme taas tänäkin kesänä.

Perjantaina sitten kohti Joroista. Siinä se viikko sitten menikin, toinen lomaviikkoni. Oon valmistautunu Joroisille myös rentouttamalla lihasten jumeja hieronnalla. Viime viikolla keskiviikkona kävin hierojalla ja eilen aamulla ennen lähtöä. Eilen melkein vajosin vielä pöydän läpi, niin jumissa hartiat olivat. Jotain hieroja sai aukikin onneksi, ja toivottavasti vähän helpottaa käsien pyörittelyä uinnissa.

Surffailin (kyllä on helppoa, kun puhelimessakin on nykyään netti), että mistä saisin K-Activen teippiä ja nappasin sitten sellaisen Hämeenlinnasta eilen menomatkalla kyytiin. Pinkkinä tietysti!

Viime viikko koostui seuraavanlaisesti treeneistä:

Pyöräily 5h 6min
Juoksu 1h 59min
Uinti 1h 32min
—————
Yhteensä 8h 37min

2 kommenttia

  1. MatuCane kirjoitti:

    Relasti vaan; toivottavasti et kuitenkaan torkkunut ratissa 😉 Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa valmistautua Joroisille vaan monta toimivaa. Parempi se on olla pois kotoa, kuin hermoilla himassa juuri ennen kovaa koitosta, niin kuin mä parhaillaan.

    • NinniM kirjoitti:

      No onneks ite ei tarttenu ajaa. 😉 No tänään oon kyllä sitten ehtiny hermoilla, mutta huomenna taas liesus, niin ei mee sit ku ilta pakkaillessa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.