Hae
Ninnin energianurkkaus

Keskiviikon pitkä pyörä

Tänään pääsin kunnolla kuluttamaan hiilareita, joita olin Finntriathlonia varten tankannut. Syksy väistyi ja kesä tuli takaisin, joten lämmin ja aurinkoinen päivä oli luvassa. Lähettiin Jaanan kanssa ihan uutta reittiä kiertämään, ja sinne osui muutama mäki näin pohojalaasen näkövinkkelistä katottuna. 😉 Tuulikin oli kyllä ärsyttävä, mutta kierrettiin reitti niin päin, että saatiin alkuun vastatuuli ja loppuun myötätuuli. Reilu ysikymppi kertyi mittariin.
Nousua oli ihan varmasti, vaikka ei siltä näytäkään! 😀

Suurin osa matkasta ajeltiin vierekkäin, paitsi yks 25 kilsan pätkä isommalla tiellä peräkkäin.
Näissä maisemissa myös Botniapyöräily kulkee.

Hienosti saatu FFWD kuvaan, vaikka vauhtia oli tuossa kohtaa 30km/h. 😉
93 kilometriä, mukava reilu kolmen tunnin lenkki!
Mulla on ollu kesän lähes jokaisella lenkillä Zeropointin kompressiosäärystimet jalassa, ja alkaa olla mukavat rusketusrajat. Polvet + reisien alaosat ruskeat sekä käsivarsissa t-paidan raja. 😀 No nyt on se tilanne, että ne siskon häät on 3,5 viikon päästä. Niinpä täytyis vissiin tasoitella näitä pyöräilijän rusketuksia. 😉 Siitä syystä jätin säärystimet lenkiltä pois. Sekä mulla että Jaanalla molemmilla on kyseiset säärystimet ja juteltiinkin siitä, että niiden kanssa ei jalat väsy niin nopeasti. Kyllä nimittäin huomas, että säärystimet puuttui! Kotia päästyä laitoinkin ne heti jalkaan palautumista aatellen. Ja jatkossa ne jalassa taas lenkillä on, käydään vaikka solariumissa sitten rusketuksia tasoittelemassa. 😀

Niin, ja pitää kertoa vielä yks juttu. Tytär oli piirtäny ja kirjoittanu mulle viestin Joroisille mukaan. En halua ottaa kuvaa siitä, mutta siinä oli jokaisesta lajista piirros ja siihen oli kirjoitettu tsempit kisaan sekä ”vaikka olisit viimeinen, olet minulle ykkönen!”. <3 Mä näin tämän vasta sunnuntaina, kun purkasin laukkuja ja hyvä, ettei itku tullu. Ihana! Ja on tainnu mennä perille myös se, ettei voittaminen oo tärkeintä. Nimittäin ensimmäisen maratonin jälkeenhän tytöt kysyivät, että voitinko mä? No en ihan sillä reilun viiden tunnin ajalla. 😀

2 kommenttia

  1. Jaanaba kirjoitti:

    Hyvä lenkura teillä ilmeisesti ollut. Juha haaveilee, että me tultais sinne sun kanssa pyöräilemään joku kerta. Olis kyllä kiva jos pystyttäis järjestään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.