Hae
Ninnin energianurkkaus

Superfoodia talveksi

Mä oon sitä mieltä, että mitään ulkomaalaisia superfoodeja (goji-marjoja yms.) on ihan turha ostella. Suomalaisissa marjoissa on vitamiineja, ja kun vielä ite mettästä hakee, niin tietää mitä saa. 😉 Kallis vastaan ilmainen, joka on varmasti laadukkaampikin? Mä valitsen laadukkaan ilmaisen!
Mustikassa käytiin Jaanan ja koirien kanssa, jotka kyllä vähän kyllästyivät meitä odottamaan. 😀 Milli lähtikin sitten ominpäin takaisin mökille, Nano vahti meidän touhuja loppuun asti. Mustikkaa pitäis käydä hakees vielä vähän lisää..
Seuraava vuorossa ollut marja oli vadelma. Sitä kerättiin Jaanan kanssa sateessa, ja totesinkin, ettei mua kyllä nuorempana olis sateessa mihinkään puskaan saanu kykkimään! 😀 Sitten seuraavana päivänä vielä muksujen kanssakin käymään. Muutaman euron lupasin heille kerätystä litrasta, ihan samoin kuin mulle luvattiin joskus muksuna. 😉

Mikäs sen parempaa, kun tehdä hyviä ja terveellisiä välipaloja talvellakin! Tämän hetkiset marjasaldot pakastimessa (mansikat, vadelmat ja mustikat) eivät pitkälle talvea riitä, joten vielä pitäis jaksaa mennä kyykkimään..

2 kommenttia

  1. Hanne kirjoitti:

    Totta turiset!

    Pitäs koittaa itekkiin keretä vielä marjaan, kun ees mustikkapiirakka marjat sais kerättyä =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.