Hae
Ninnin energianurkkaus

Kuopio mietityttää

Kuopion perusmatka (1,5km uinti, 40km pyöräily ja 10km juoksu) lähestyy. Kisa käydään tulevana lauantaina. Mä yritän siirtää sen ajatuksista kokonaan pois. Mua nimittäin ahdistaa. :/

Näillä näkymin Ahvenanmaan puolimatka jää väliin, koska reissu tulee maksamaan sen verran (laivamatkat, kaksi yötä perillä laivojen aikataulujen takia ja osallistuminen kisaan), etten voi sinne nyt lähteä. Eikä mulla ole reissuun seuraakaan. Tästä johtuen Kuopion kisa on kesän vipa kisa. Ja siksi olisi kiva tehdä hyvä ja onnistunut suoritus. Järki ja pelko ja mitkä kaikki lie sanoo, että mistään hyvistä ajoista ja parhaasta suorituksesta on turha haaveilla. Järkevintä on vaan voittaa nyt tää psyykkinen tila, ja uida 1500m kunnialla maaliin asti. Ajasta viis. Sitten pyöräily ja juoksu siihen päälle rennolla menolla ja hyvällä fiiliksellä. Toivottavasti samassa uintilähdössä ei olisi ihan älyttömän paljon väkeä!

Tällaisia ajatuksia täällä. Sitten ihan muihin asioihin. Valitin niistä pyöräilyn tuomista rusketusraidoista.. Olin sunnuntaina seitsemän tuntia putkeen auringossa niskalenkkihamonen päällä, joten mulla on nyt uudet rusketusraidat. Voi jee! 😀 No toisaalta on nää paremmat kuin se hihallinen malli.. 😉 Nyt pitäis melkein saada joku samanlainen päivä tässä 1,5 viikon aikana, ja olis päivän olkaimettomassa paidassa, niin johan taas tasottuis nääkin rajat. Häät lähenee siis ja vielä olis jotakin tehtävissä..

Tällaset rajat mulla on ny. 😉
Välillä on juostu vanhoissakin lenkkareissa.
Tällaset kuteet peittää rajat hyvin. Eikös ookin hihat tasoittuneet? 😉

14 kommenttia

 1. Hanne kirjoitti:

  Harmi, että Ahvenanmaan keikka peruuntui 🙁 Mutta ihan varmasti siula menee lauantaina kuopion kisat hyvin ! :)) Rauhassa otat vaan osuus osuudelta. Uintireitti on hyvä, samoin pyörä (vaan se 1 kauhee ylämäki/kiekki, muuten hyvä) ja juosta saa hiekalla suurimmaksi osaksi eli jalat säästyy ja on tasasta 🙂 Hyvä tsemppi vaan päälle ja luotat ihtees 🙂

  Hyvin oot saanu nuo rajat käsistä pois! Miekin koitin tasottaa viikonloppuna mutta tuli entistä hurjempi lopputulos..

  Onnea jälleen hienosta menestyksestä kehässä! <3

  • NinniM kirjoitti:

   Harmittaa kyllä tuo Ahvenanmaa, mutta pakko säästää tuo reissu nyt rahassa. Pesukonekin perkule meni ja hajos. :/

   Kiitos noista Kuopion reittitiedoista! En ehdi ees käymään reittiä läpi paikan päällä, joten summissa menee..

   Nyt kun kattoo, niin ei se enää niin tasaselta näytäkään! 😀

   Kiitos! 🙂

 2. Anna kirjoitti:

  Tsemppiä Kuopioon, uskon että hyvin se menee! 🙂 Ja onnea hienosta menestyksestä näyttelyssä. Olitkohan muuten joku aika sitten (tänä kesänä) Seinäjoen ryhmiksessä. Olin siellä katsomassa ja mietin, että jostain tuo ohi kävelevä ihminen on tutun näköinen, mutta taisit olla sinä. 🙂

  • NinniM kirjoitti:

   Kiitos, toivon parasta! 🙂 Kiitos, toisen sertinsä nappas nyt tuo meidän nuorempi koira. 🙂 Olin mä siellä!! 😀

 3. Nina kirjoitti:

  Kuopioon vain hyvällä fiiliksellä! Sä oot selvinny Barcelonasta, jossa uinti oli ihan järkyttävä. Lupaan, että meillä ei oo niin kova aallokko 😉 Otat uinnin rauhassa, pääasia ettei jää ens kesää häiritsemään tuo 🙂

  • NinniM kirjoitti:

   Hyvä, ettei ihan samanlaista aallokkoa. Yhtäaikaa starttaaviakaan ei oo ihan niin paljon kuin Joroisilla, joten toivottavasti on mukavampi uinti. Rauhassa otan joo!

 4. Elisa kirjoitti:

  Näytät hyvältä! Luota itseesi, sä kyllä pärjäät sen uinnin ihan hyvin, kun keskityt omaan suorittamiseen rauhassa. Älä mieti aikoja, muita kilpailijoita ja muuta, mieti vaikka tekniikkaa koko matka. 😀 Nyt on hyvä saada hyvä ja tasapainoinen suoritus kilpailukesän päätteeksi, niin ensi kesään on kivempi lähteä. 🙂

 5. Mika kirjoitti:

  Aika sateiselta ja pilviseltä näyttää kelit ainakin täällä mutta heti kun aurinko paistaa niin nakuna pihatöihin!

  Tai sitten annat niiden rajojen ihan vaan olla 🙂 Ainakin riittää häissä jutun juurta kun sanot että rajat on niin rajut kun oot treenannut paahtavan auringon alla päivästä toiseen!

  • NinniM kirjoitti:

   Mitähän naapurit tuumaas? 😀 Ne on sit hääpäivänä sellaset ku on. Ois vaan kiva olla jonkinlaisessa edustuskunnos siskon häissä. 😀 Mutta ehkä olis pitäny aatella ennemmin, ihan joka osa-alueelta.. 😀

 6. MatuCane kirjoitti:

  Olkoon Kuopion kisa hyvää ja kaunista varsinkin kun muistaa että vain hetken hetki kestää eikä hetkeekään enempää 😉 Zembbiä.

 7. Pia kirjoitti:

  Ota mantraksi ”rauhaa ja voimaa”. Kaverilta saatu vinkki, joka tutkitusti toimii 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.