Hae
Ninnin energianurkkaus

Maitohapoilla

On ollu mukavaa reenailla, kun on voinu treenit hoitaa jo aamulla. Ensin vain lähettää muksut kouluun, sitten treenailemaan ym ja sitten olla taas vastaanottamassa muksuja koulusta. 🙂 Tätä vois kyllä tehdä enemmänkin, mutta pankkitilin huutaessa hoosiannaa on maanantaina mentävä töihin. Ihan mielellään kyllä menenkin, loma on tehny tehtävänsä! 🙂 Saan itellekin normaalin arjen pyörimään ja sitä mukaa myös omat syömiset kondikseen, tai ainakin toivon niin.
Kävin tiistaina Lauran kanssa uimassa ja kyllä tässä ny muutamaan otteeseen täytyy käydä. Lähdetään ihan siitä, että saadaan pinnan alla laahava persus ja jalat pintaan. Eli syksyllä paljon tekniikkaa ja keväällä sit vauhtia.
Mäkivetoja tekemään.
Eilen puolestaan olin tosi väsynyt. Asioita hoidin koko aamupäivän, ja iltapäivällä sitten torkahdinkin sohvalle varmaan tunniksi. Viikonlopusta palautuminen varmaan vielä vähän kesken. Perheessä on kyllä flunssaakin, joten toivottavasti ei enteile sitä. Vähän nokka on tukossa, mutta katotaan.. Viime viikolla nukuin koko viikon sängyn toisessa laidassa visusti, etten saanu mieheltä pahaa flunssaa itelleni ja huonolla onnella oisin sit ollu kipeenä Kuopion kisan aikaan. Mietin jopa sohvalle siirtymistä. 😀 Mutta nyt taas voi elää ihan normaalia eloa. 🙂
Sain oikein raahata itteni Joupiskalle mäkivetoja tekemään. Mutta onneksi raahasin!! Oli niin hyvä mieli treenin jälkeen, vaikka kaatosateessa jouduinkin juosta. Juoksun jälkeen vielä kylmään Tanelinlampeen uimaan Jaanan kanssa, ja sen verran varpaat oli jäässä, että tais olla tämän kesän vipa avovesiuinti. Onneksi Lakeuden Avantouimarit oli lämmittäny saunan, ja käytimme sitä ja pukuhuonetta hyödyksi.
Tätä mäkeä ylös.
Kahdeksan kertaa takana.
Tällainen treeni tuli tehtyä. 🙂

Pulssiin on tullu pitkiä pilatesrullia, ja niillä oon treenin jälkeen pyöritelly paikkoja auki. On mulla omakin rulla lyhyenä versiona, mutta jotenkin kuntosalitreenin jälkeen on helppo siellä tämä homma tehdä.

9 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Kiva että treenit sujuu! Uiminen on kyllä käsittämättömän vaikeeta ja varmaan ikuista opettelua.

 2. Jaanaba kirjoitti:

  Siis sujuu kuitenkin vaikka sinne pitäis raahautua. =)

  • NinniM kirjoitti:

   Joo, juoksussakaan ei ottanu yhtään polveen, ei Kuopiossakaan. Mä niin toivon, että kymmenen kuukautta kestäny vaiva olis ny ohi!! Mutta voipi olla, ettei tuu juostua tänä syksynä puolimaratonia. En halua, ettei mee toinenkin vuosi pilalle.

   Onneksi normaalisti ei tarvi raahautua. 😀 Miksi se uiminen voikin olla niin hankalaa! Harmittaa, etten koskaan lapsena sitä hommaa opetellu..

 3. Päivi kirjoitti:

  Hyvältä kuullostaa nuo sun treenit. Alkaa jo itsekin mielii takaisin treenien pariin, mutta vielä menee hetki ennen kuin kantapää paranee.

  Mullakin on foam roller kotona, mutta harvakseen tulee aukaistua lihaksia ja vielä harvemmin lihaskalvoja vaikka tarvetta olisi.

  • NinniM kirjoitti:

   Muista seuraavalla kerralla sukat! 😉 Ite en voi vitosta enempää juosta ilman sukkia.

   No älä muuta sano, ihan liian harvoin!!

 4. Anonymous kirjoitti:

  Mullakin on tuo rulla kotona, mutta kuinka se voikaan tuntua niin tuskaiselta….kuinkas sulla, tuntuuko missään?? -carita

 5. Hansu kirjoitti:

  Kivat treenit ollu sinulla!
  Mulla on myös tuo rulla ja joka ilta availen lukkoja rangasta, se on minun pelastus:))) Toki on siitä muutakin iloa kun rankaa käsitellä, mutt siihen aikanani sen hommasin ja nyt se on monipuolisessa käytössä. Ja siitä en ky luovu koskaan 🙂
  Kivaa viikonloppua!

  • NinniM kirjoitti:

   Sä oot kyllä reipas! Miten itekin saisin sen paremmin otettua käyttöön?! Samoin, viikonloput! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.