Hae
Ninnin energianurkkaus

Uutta ja vanhaa

Yritän kovasti netistä seurata Nastolassa käynnissä olevaa SM-täysmatkan kisaa. Mutta ei, ei toimi seuranta. Se on kyllä kumma, miten näitä ei saada toimimaan! Siis ihan jo Ironmanin osakilpailujen seurannassa on ongelmia, eikä saada sijoituksia näkyviin, ajat sentään tulee. Mutta harmittaahan tämä, kun ei pääse näkemään miten tutuilla menee! Vielä torstaina mietin, että miten ehtisin paikan päälle katsomaan. Nastolaan on vaan sen verran pitkä matka, että tänä vuonna en ehtiny kannustusjoukkoihin.

Eilen tuli piipahdettua nopeesti Nokialla. Haettiin kaverilleni Sannalle pyörä. 😉 Nyt on kevyempää menoa mettissä, kun ei tarvi vanhalla painavalla ja kankeella pyörällä ajella.

Samalla reissulla piipahdettiin Suomen Urheilupyörän liikkeessä, josta mä nappasin itelleni muutaman värikkään GU:n geelin testiini. Ulkonäkö on ainakin hyvä! 😀 Sitten kävin tänään Supersportissa eli paikallisessa urheiluliikkeessä, jossa oli kaikenlaisia esittelijöitä ja alennuksia. Jäi ZipVit tabletteja käteen. Yksi tabletti laitetaan vesipullolliseen, ja siitä saa sitten hikoillessa tarvittavia lyyttejä. Eikä ole energiajuoman sokeria. Testaan mielenkiinnosta. 🙂

Lisäksi tuli ostettu Zeropointilta toisetkin nilkkasukat. Mä oon niin myyty näille Zeropointin tuotteille! Naureskelin tässä yks päivä, että musta ei oo enää yhtäkään treenikuvaa, jossa ei olisi keltaiset tai pinkit säärystimet jalassa! 😀 Sukkia on välillä ollu muitakin kuin nää kompressiosukat, kun niitä on pakko pestävä useammin! 😉 Mutta ei oo epäilystäkään, mitkä lähtee kisaan jalkaan. Ja märkäpuvun allakin säärystimet on tullu testattua monesti, ja siellä ne menee hyvin! Täytyis saada vielä yhet säärystimet, että olis sellanen pari, joita käyttäisin vaan palautumiseen eli niillä ei hikoiltaisi. Välillä, kun pidän niitä yölläkin.

Pesupäivä tänään! Pitäis vielä ottaa rattaat ja ketjut irti ja putsata kunnolla..

9 kommenttia

 1. Hansu kirjoitti:

  Joo, tuo tulospalvelu on jotain ihan uskomatonta! Miten ne ei saa/nu sitä toimimaan!!

  Mie oon kanssa aika hurahtanut noihin Zeropointin tuotteisiin. Nilkkurit on yhet ja säärystimet ja lissää pitäs ostaa. Ne on kyllä erinomaisia, tykkään!

  Jännätään vielä kisat loppuun ja peukutellaan tutuille kovasti ! 😉

 2. Tuomas kirjoitti:

  Olen suunnitellut tilaavani zeropointin säärystimet ja kokotaulukkoon vilkaistuani sain ilokseni huomata olevani kahden vaiheilla, eli 33cm. Onko koko millainen, kumpaan päätyisi. Onko s liian tiukka ja taas riittääkö ämmässä kompressio.

  • NinniM kirjoitti:

   No mitäköhän mä tuohon sanoisin.. Mulla itellä nimittäin pohkeen ympärysmitta on koon keskivaiheilta, joten tuota ei oo tarvinnu pohtia ja hyvältä on säärystin tuntunu. Oliko pohje hyvin levänny, kun mittasit vai kenties rasituksesta nestettä kertyny? Mä vaan aattelin, että jos mittaisit vielä uudelleen. Mä ehkä ottaisin M-koon, jotenkin aattelisin, että tuo S on tosi pieni. Pääsisitkö missään liikkeessä kokeilemaan?

 3. -Tinke- kirjoitti:

  Joo toi tulos palvelun toimimattomuus on ihme homma. Luulis nyt sen verran olevan sql ihmisä joka paikassa, että sais pelittään. Tietty noi hommat pitäis toimia puhlimessa ja siten että saat valittua haluamasi kilpailijat seurantaan.

  Toi pesu homma maasturille on aika tärkeetä. Ketjujen putsaukseen ja etenkin ketjujen irroittamiseen kannattaa hankkia jos ei jo ole. Tuollaiset käsin helposti irroitettavat lukot. Mulla ei oo ainakaan koskaan ollut ongelmia. Joskus oli munkin maasturi kovassa käytössä. Nyt oon koittanut vähän sitä ruveta ulkoiluttamaan. Aika jäykästi kulkee… 😉

  Tuossa vielä malli ketju lukosta

  Ketju lukkko

  • NinniM kirjoitti:

   Niin luulis! Suunnistuspuolellakin onnistuu jopa screeniltä seuraan kärkityyppejä. Mä jo kovaa mietin, että miten tuollasen toteuttais. ;D

   Ei oo muuten maasturissa tuollaista lukkoa, mutta taitaapa yksi ylimääräinen löytyä, joten kun ketjut ja rattaat irroitetaan, niin sinne solahtaa sitten lukko paikoilleen. Tattis! No kyllähän se kohta kulkee, kun vähän enemmän ulkoiluttaa. 😉

 4. d1treenaaja kirjoitti:

  Just kattelin, että ainakaan nastola triathlonin sivuilta en tuloksia löytänyt vieläkään. Todella outoa ja tylsää kyllä. Mulla olis ollut melko lyhyt matka Nastolaan katsomaankin, muta pyörällä en jaksanut lähteä, kun ei nyt autoa ollut käytettävissä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.