Hae
Ninnin energianurkkaus

Tauti loppusuoralla

Yskä irtoaa, räkä juoksee, pääkipu hellittää, väsy hellittää. Lähes kahden viikon sairastamisen jälkeen eilen oli ensimmäisen kerran sellainen olotila, että vois kokeilla jotain liikettä tähän kroppaan. Aattelin ensin maastopyöräilyä, jossa sykkeet saa pysymään tosi alhaalla, mutta koska mulla oli treeniin käytettävä aika niin lyhyt (mies reissussa, tytöt omissa menoissa ja poika kaverisynttäreillä, ja käytin sen ajan hyödyksi), niin lähdin juoksemaan. 

Ensin suunnittelin kiertäväni Hallilanvuoren kuntoradan (5km) ympäri. Siirtymien kera siitä tulee 9 kilsan mukava lenkki, josta vain vajaa kilometri on asfalttia. Intoa ja halua oli enemmän kuin kroppa jaksaa! 😀 Meno oli Seinäjoen parhaalla purkkarilla todella raskasta. Niin ja ei se oikeasti oo pururata, mutta sanon kaikkia kuntoratoja pururadoiksi.. :/ 😀

Oikopätkä

Lyhensin lopuksi lenkkini yhdeksästä kilsasta viiteen. Se oli nyt ihan hyvä määrä tämän hetkiselle voinnille. Ja kyllä se raikas happi ja hiki teki hyvää! Hyvin sitä vaan oman kroppansa tuntee, kun eilinen oli myös ensimmäinen ilta, kun en sammunu ysiltä sänkyyn. Tauti siis loppusuoralla! 🙂

Voitin muuten LadyLinen 5 kerran käynnit arvonnasta. Aion testata kaikenlaisia ryhmätunteja, mihin normaalisti ei kyllä jää aikaa. 😉

2 kommenttia

  1. Punatulkku kirjoitti:

    Onnea arvontavoitosta. Tuollaiset ovat mukavia, kun muuten niihin ei tulisi satsattua 🙂 Hienoa kun sinun tauti on jo voiton puolella. Minulla vasta pelottelee! En lähtenyt puolikkaalle tänään, mutta lepäillään ja parannellaan, jotta taas jaksaa.

    • NinniM kirjoitti:

      Kiitos! 🙂 Toivottavasti menee nopeesti ohi. Onneksi noita puolikkaita on tässä syksyn aikanakin tosi monta, että voi mennä johonkin toiseen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.