Hae
Ninnin energianurkkaus

Mäkiä pimeessä

Vajaan viikon sisään on tullu käytyä sauvarinteessä Joupiskalla ja samaisessa paikassa mäkivetoja. Tosin sauvakävelyä harrastin ”hissikuilussa” ja mäkivedot tein vähän loivemmalla tiepätkällä, ja tietty eri päivinä. Pakarat ja reidet on saanu siis hommaa, mikä on älyttömän hyvä juttu! 🙂

Pimeä jo klo 20:57.
Sykekäyrät todisteeksi. 😉

Sitten on tullu piipahdettua sauvojen kanssa taas suolla, tällä kertaa saatiin vettäkin niskaan. Suo oli tosi märkä, tai sitten mun ja Miia-Marian valitsema reitti oli huono, nimittäin jalka upposi kerran puoleen väliin reittä. Jouduin makaamaa suolla mahallani ja vetämään itteäni upoksista pois. Vähän ensin säikähdin, mutta kun tajusin, etten uppoa syvemmälle, niin kyllä sitten nauratti. 😀

Upeen näkönen paikka matkalla Paukanevalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.