Hae
Ninnin energianurkkaus

Joupiskan maastoissa

Viime sunnuntaina maastopyörälenkki Jämillä oli niin mukava, että päätimme ottaa uusiksi. Tällä kertaa vain Seinäjoen maastoissa. Liikuntapäiväkirjan Jaanaba miehensä kera sekä Jaana ja Maija tältä alueelta, eli yhteensä viisi maastojen valloittajaa. 🙂 Taas pörräilimme yhteensä kolmisen tuntia. Aika menee niin paljon nopeempaa hyvässä seurassa!!
Näillä eväillä matkaan. Kylläpäs GU:n geelit on hyviä, nam!

Luurin etukamera on huono, mutta laitetaan tää silti, kun sama idea kuin viikko sitten.
Sama paikka, kuvaaja vaihtu.
Maija johdatti meidät lähteelle, mutta se oli kuivunu! :/

Mentiin helpompaa kuntorataa, mukavampaa polkua sekä teknisempää polkua. Ja pakkohan pirkkalalaiset oli pitkospuille ja Kivenmaan laavulle viedä. Kuivuneen lähteenkin näkivät, mutta vesipulloja ei pystytty tällä kertaa täyttämään. Niin ja kyllä niitä mäkiäkin matkan varrelle osui, ainakin kun Joupiskan kilpavitoselle päädyttiin. 😉 Kuntovitonen ja kilpavitonen ovat erikseen, ja kaikki hiihtokisat on tuossa kilpavitosella, sen verran enemmän siellä joutuu töitä tekemään.

Ekaa kertaa otin lenkillä videonpätkää. Ihan surkea laadultaan, mutta kun kerran sain tämän otettua ilman kaatumista, niin pakko laittaa. 😀 Voi kun omistaiskin GoPron kameran!

Kiitos kuvista Jaana, Juha ja Maija! 🙂 Ja kaikille kiitos mukavasta ja hyvästä treenistä!

2 kommenttia

  1. Hansu kirjoitti:

    Ihania kuvia ja kivan kuuloinen päivä teillä ollut! Porukassa treenaaminen on kyllä niin mukavaa 🙂 Myökin oltiin naisten kanssa tännään kimppajuoksulla 🙂

    • NinniM kirjoitti:

      Joo, välillä on mukavaa yksin, mutta pitkät lenkit on kyllä yksin puuduttavia! Porukassa ne sujuu paljon paremmin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.