Hae
Ninnin energianurkkaus

Pinkkiä pesuainetta pyörään

Jos mettään tahdot mennä nyt, niin takuulla yllätyt! Tulee jo pimee seiskan maissa! Pitää mennä ajoissa, että löytää sieltä kotiinkin. Tein tänään tunnin maastopyörälenkin, ja lähdin kotoa yksin suuntaan, jota kukaan ei tienny. Lähimettään, mutta yksin siellä kulkiessani tuli mieleen, että mitä jos mulle käy kuten töysäläiselle lenkkeilijälle ja karhu hyökkää kimppuun. Soitin miehelleni äkkiä, että oon muuten täällä mettässä, että tiedoksi, jos mua ei kuulu eikä näy.. Lisäksi lauleskelin mun huonolla lauluäänellä, puhuin ajatukseni ääneen ja viheltelin. Vähän väliä katoin taakseni, ettei kukaan ihminen ollu saavuttanu mua ja kuullu vaan mun juttuja! 😀 Mutta ei ainakaan karhu pääsis yllättämään! 😉

Koiran kanssa oon lenkkeilly tuolla ja hiihtänytkin, mutta jostain syystä en oo koskaan pyörällä ajellu, vaikka lähellä nuo mettät onkin. Renkaan jälkiä maastossa oli, on tainnu lähellä asuvat Pyörä-Pojat siellä ajella. Täytyy ajella seuraavalla kerralla Ämmälänkylään saakka, Pakopirtille. Joskus pikkulikkana isän kanssa sinne hiihdin, oli muuten pitkä matka. Oisko 9 kilsaa? Edellistalvena tein saman homman, mutta nyt ikää oli vähän enemmän ja totesin, että paljon oli pajua ym., että hyvillä suksilla ei kannata sinne lähteä. Pysyttelen Hallilanvuoren ja Joupiskan/Ahonkylän laduilla.

Mikä punanen latu?!
Kuten koiralenkkimaastoista on kaadettu mettää ja ilmestyny kaikenmaailman keppejä, niin oli myös täälläkin.. Ohitustietä rakentavat. Toisaalta ymmärrän tuon Seinäjoen ohitustien rakentamisen, mutta harmittaa nää lenkkeilymaastojen tuhoutumiset. En tiedä missä jatkossa koirien kanssakin lenkkeilen. 🙁
Riista-aita.

Millä sää peset pyöräs? Mä pesen nykyään tällaisella naisellisen pinkillä Muc-Offilla! 😉

2 kommenttia

  1. Jaanaba kirjoitti:

    Haha varmaan ainakin vähän luksuksempaa pestä kuraista pyörää noin värikkäällä pesuaineella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.