Hae
Ninnin energianurkkaus

Tavarahaaste

Jaanaba haastoi mut ja muut Kolilla olleet naiset tekemään tällaisen haasteen. Kertoilla omista tavaroista.. Tässä tulee, jos joku jaksaa lukee.. 😉

Laukku – Mä kuljen tosi paljon ilman laukkua. En ota kauppaan ees mukaan, vain yhdistetyn lompakon ja puhelimen. Eteisestä löytyy tosin Espritin musta nahkalaukku, että jos tarvii enemmän roinaa mukaan, niin se lähtee sit mukaan. Töihin laukun yleensä otan, heitän eväät sinne. Treenilaukku on sit erikseen.

Lompakko – BookBook, mielettömän kätevä! Ei jää puhelin tai lompakko kotiin, vaan molemmat aina kätevästi mukana.

Aurinkolasit – Urheilulasit ehkä kolmen vuoden takaa vaihdettavilla linsseillä. Ja sitten ei-urheilulasit on ostettu Intersportista. Sentään muodikkaat, ku tänä kesänä ostettu! 😀

Korut – Kultaiset kihla-, vihki- ja kolmas sarjaan kuuluva sormus ovat hyllyssä. Nykyään kaikkien kolmen tilalta on valkokultainen yksi sormus kädessä. Ollu jo neljä vuotta ja pitäis viedä kiillotettavaksi kultasepälle. Tykkään tästä paljon, vaikka ei alkuperäinen vihkisormus ookaan. Mutku tykkää hopean/valkokullan väristä enemmän kuin kullasta. Thomas Sabo ja Nomination sekä pinkki RoadID ranteessa. Kaulassa rihkamaa, mitä milloinkin.

Tv – Talosta löytyy kaksi tv:tä. En seuraa mitään sarjaa, mutta iltaa voin kuluttaa tv:n ääressä. C.S.I. on sarja, mitä tykkään kattoa. Viime viikolla seurattiin koko perhe lentopallon EM-kisoja ja jännitettiin! Mä jännitän aina pelejä, sekä lentopalloa että jääkiekkoa. 😀 Jalkapalloa en jaksa kattoo, liian hidas peli.

Kännykkä – iPhone 4S. Tämä malli lähinnä hyvän kameran takia. Tässä kun on parempi kamera kuin nelosessa. Ja kuvia tulee räpsittyä paljon. Mutta tykkään ompusta, välillä oli joku muu, mutta omppu piti saada uudelleen.

Kengät – Niitä löytyy aivan liian vähän! Kuljen tietyillä kävelykengillä paljon, nekin on nykyään lättäpohjaiset, että säästäisin pohkeita. 😉 Välillä toki laitan esim. saappaat jalkaan. Kesäsin sitten eri kengät, mutta kevään, syksyn ja talven meen näillä. Sitten tietty erikseen talvikengät ulkoiluun, kumpparit ja lenkkarit (en tiiä kuinka monet) lenkille. Niin ja pyöräilykenkiä löytyy parit.

Tennarit – Parit huonot löytyy. Haluaisin jotkut hyvät, joita vois välillä farkkujenkin kanssa pitää. Tytötkin hinkuu Converseja, pitäiskö äitin eka? 😉

Farkut – Yksi hylly täynnä farkkuja, mutta vain muutamia tykkään pitää. Osa on tässä painossa liian tiukkoja.. :/ Mutta ei niitä voi laittaa poiskaan, kun kyllä ne vielä mahtuu. 😉

mp3 – Pinkki iPod. Vuosia vanha, en oo varmaan käyttäny yli vuoteen, kun ei oo tullu kuunneltua lenkeillä musiikkia. Pitäisi aktivoida. 🙂 Ja päivittää musiikkikin sinne.

Tietokone – Osista koottu. Läppäri on vanha, mutta sitten oikea kone on ihan ”vanhan ajan” pöytäkone, mutta uudempi kuin läppäri. Tää on isolla näytöllä, niin pystyy tekemään kaikenlaisia juttuja..

Meikit – Lumenesta Dioriin. Joka päivä tulee jotain laitettua, tai ei joka päivä, mutta yleensä. Voin kyllä mennä kauppaan ilmankin.

Kasvovoide – Välillä kosmetologilta ostettu, nyt mennään apteekin perusrasvalla.

Deodorantti – Rexona

Hammastahna – Pepsodent White Now. Kuvittelen sen jälkeen hampaitten näyttävän vähemmän keltaisilta, mainoksen uhri. 😀

Shampoo / hoitoaine – Tukkashampoo on aina ostettu kampaajalta. Paul Mitchell viimeksi, nyt Goldwell. Värjätylle tukalle.

Saippua – Joku marketin perhesaippua.

Tuoksu – Hajuvettä en käytä arkena. Inhoan, jos joku tuoksuu liian voimakkaalle, joten vältän itekin allergikkojen takia. Giorgio Armanin Acqua di gioia löytyy kaapista tällä hetkellä.

Mineraalivesi – Raanavesi kelpaa!

Viini – En juo. Pahaa.

Drinkki – En oo drinkkienkään ystävä. Kopparbergin light päärynäsiideri, se on hyvää!

Leipä – Gluteenitonta tarvin. Lempileipä on tällä hetkellä Sunnuntain kaura-porkkanasämpylä.

Ruoka – Toiset syö elääkseen, mä oon miettiny, että elänkö syödäkseni? ;D Mutta oon surkea kokki, en osaa tehä ruokaa hyvää ruokaa. Muksut valittaa, että koulussakin on parempaa ruokaa kuin mun tekemä! Onneksi mies sentään osaa kokata.

Jäätelö – Nam! Kesällä menee enemmän, talvella vähemmän.

Karkit – Voisin elää pelkillä karkeilla. Irtokarkit ihan best!

Lakanat – Löytyy sängystä, vaihdetaan 1-2 viikon välein. Löytyy pinkistä harmaaseen. Norsuista Marimekon Unikko-kuvioon.

Kampaaja – Käyn kahden kuukauden välein. Pakko, kun on lyhyt tukka. Sitä paitsi kyllästyn nopeesti, joten vaihtelua pitää saada. Kävin 16 vuotta samalla kampaajalla ja hänen lopettaessa siirryin seuraavalle. En luota jokaisen taitoon. 😉

Alusvaatteet – Muiden vaatteiden alla, yllättäen. Urheilurintsikat Shock Absorberit, ne tukee hyvin.

Päivälehti – Ilkka. Tulee postilaatikkoon. Luen joka päivä, mutta vasta työpäivän jälkeen.

Lehti – Kotiin tulee itelle Juoksija, jonka oon aikonu vaihtaa Pyöräily+Triathloniin. Muksuille Aku Ankka. Sitten muutama yhdistyksen lehti.

Sänky – 2x 80cm runkopatja, joiden päällä 160cm levee petari. Vasen puoli on mun puoli ja oikea puoli miehen.

T-paita – Paljon käytän hihattomia paitoja arkipaitojen alla, mutta urheillessa sitten teknisiä paitoja. +5-10 asteella juoksutakin alla on tekninen t-paita, kylmemmällä säällä se vaihtuu kerraston paitaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.