Hae
Ninnin energianurkkaus

Treeniä sisällä

Nyt on mentykin muutama päivä ihan sisätreeneillä. Eilen suuntasin vauhdilla uimahallille, että ehtisin uimaan tunnin ennen siellä alkavaa Halloween-discoa. Onneksi Seinäjoen kaupunki jakoi tämän Halloween-discon tiedon facessa perjantaina päivällä ja mä sen huomasin. Tajusin siis olla ajoissa matkassa. Olin altaalla suunnitellussa aikataulussa eli klo 17.30. Ihmettelin vähäistä ihmismäärää ja iloitsin omasta radasta! 😉 Kun olin uinut 25 metriä, eli altaan toiseen päähän, niin kuulin kuulutuksen: ”Uintiaikaa jäljellä 15 minuuttia.” No jäi tekniikka tekemättä ja uin matkaa tuon vartin, kun en paljon muuta ehtiny. Kuten facen puolella jo mulle kommentoitiin, niin hyvä triahtlonin sprintin kisaharjoitus uinnin suhteen tuli tehtyä! 😀

Virittelin sitten kotosalla magneettivastukseen pyörän ja poljin puolisen tuntia sitä. Maastopyörä oli autotallissa huollossa.

Tänään olinkin sitten uimahallilla jo klo 8.45, niin pääsin uimaan eilisen treenini. 😉 Iltapäivällä kutsui salitreeni ja Pulssi. Poika on monta kertaa pyytäny päästä mukaan (on kerran ennemmin ollu), ja nyt siihen oli tilaisuus muun perheen urheillessa toisaalla. Aikansa pelaili tabletilla, kunnes alkoi valokuvaajaksi. 😉 Aikamoinen hyppivä valokuvaaja mulla oli ja lähikuviakin tuli niin, että repesin välillä. 😀 Pahoittelut heilahtavista kuvista, mutta kun kerrankin on kuva-aineistoa, niin laitetaan näkyviin.

Tiedättekö, että kuvan voi ottaa samalla kun ite hyppää penkiltä alas? 😉

Nauratti myös tämän päivän keskustelu pojan kanssa. Ehdotin, että jos illalla käytäis koko perhe hautausmaalla viemässä kynttilät, että lapset pyöräilee ja me miehen kanssa käveltäisiin. Poika selitti asiaa, ja totesi, että äiti ja isä juoksee. Korjasin, että me kävellään. Taas jatkoi selittämistä ja totesi, että äiti juoksee. Korjasin uudelleen, että kävellään. 😀 En oo tainnu kovin montaa kävelylenkkiä pyöräilevien lasten kanssa tehdä. 😉

4 kommenttia

 1. Hanne kirjoitti:

  Ihania nuo lapsoset 🙂 Miulla kanssa poika on ihan ihmetelly nyt että miks sie et äiti oo ollu reenaamassa pitkään aikaan =D Kyllä ne lapset jotenkin vaan tottuu siihen ja onhan se tottakai tullut arjeksi 🙂

  Hyvin on kyllä kuvat onneistuneet 🙂

  • NinniM kirjoitti:

   Lapset on kyllä fiksuja, ovelia ja rakkaita! <3 Kyllä on tietyt asiat, mihin ne tottuu ja mitä ne odottaa. 🙂

   Kaikki ei ollu ihan julkaisukelpoisia. 😀

 2. Mika kirjoitti:

  Haha mitä kuvia 😀

  Jännä toi magneettisysteemi, oon kyllä nähnyt kun pyörällä ajetaan rullilla mutta toi näyttää vähän erilaiselta. Ootko kirjoittanut tosta aiemmin tarkemmin?

  • NinniM kirjoitti:

   Kappas, mä voisinkin siitä kirjoittaa enemmän. Jotenkin sitä vaan ei huomaa, että joku asia ei oo jollekin tuttu. 🙂 En oo varmaan siitä sen enempää kirjottanu, joten teenpä sen lähipäivinä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.