Hae
Ninnin energianurkkaus

Tiskin takana

Seinäjoen Supersportissa on pari kertaa vuodessa naisten ilta. Paljon tuote-esittelyjä, hyviä tarjouksia, muotinäytöstä.. Eilen sellainen järjestettiin jälleen kerran. Jo pelkän 30% alennuksen (tekstiileistä ja kengistä) takia sinne kannattaa lähteä.

Mäkin olin siellä eilen, mutta tälla kertaa en kiertelemässä ja kattelemassa, vaan Zero Pointin tiskin takana! 🙂 Kun mua tällaiseen kysyttiin, niin oli tosi helppo luvata, kun oon ite ollu niin tyytyväinen tuotteisiin. Ja itse asiassa jokainen tuntemani ihminen, joka Zero Pointin tuotteita käyttää, on ollu tyytyväinen! Eikä kompressiotuotteiden käyttäjän tarvi olla mikään himourheilija, vaan hyötyä on esimerkiksi seisomatyötä tekevälle: Ei oo työpäivän jälkeen niin väsyneet jalat kuin normaalisti olisi.

Aika sateista on ollu pari viime viikkoa, mutta silti on tullu ulkoiltua sekä pakosta että omasta halusta. Pari päivää sitten pakosta, kun auto jäi työmatkalla tien poskeen. 😉 Tässäkin kohtaa vain mietin kuinka monta kaloria kulutan raittiissa ilmassa kävellessä. 😀

Mukavaa viikonloppua teille kaikille! 🙂 Mun viikonloppuun kuuluu lepoa, sukulaisia, matkustamista, lentopalloturnausta, juoksua, uintia ja voimatreeniä. Paljon ohjelmaa, mutta mukavaa sellaista!! 🙂 Jotenkin tuli sellanen fiilis, että pitää lisätä tähän sellanen itsestään selvä asia, että perhe tietty edellä ja ensimmäisenä. Tänä aamuna tytär kysyikin aamupalapöydässä, että ”koska sulla on seuraava uintitreeni?”. Näin se menee! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.