Hae
Ninnin energianurkkaus

Kovaa peliä Seinäjoella

On niin pimeetä iltaisin ulkona, ettei ees treenikuvia viitti napsia, ku ei niis näy mitään. 😀 Mutta eilen esimerkiksi olin aamusta klo 6.30-7.30 Lauran kanssa uimassa. Oli kyllä sellanen treeni, että oksat pois ja pala larvaa! Keskisyke 147 oli vauhtikestävyyden puolella (juoksussa aeroobinen kynnys on 160) ja maksimisykekin 186. Huh!  Ohjelmassa oli mm. 6x200m nousevalla vauhdilla I-IV. Eli ekat 50m rauhallisesti, seuraavat 50m normaalia, kolmas 50m kovaa ja neljäs täysiä. 20 sekunnin tauko ja uudestaan. Voin sanoa, että kädet ja jalat tärisi pukuhuoneessa. 😀 Kauheeta vauhtia töihin ja syömään aamupalaa!

Sitten illalla olin puolestaan kuntosalilla klo 21-22. Sielläkin oli tosi hyvä treeni!

Ihana punanaama.

Tänään puolestaan jatkettiin pakaroiden ja reisien rääkkäämistä mäkivetojen myötä. Niitä ei ollu ohjelmassa kuin viisi, mutta sainpa vipalla vedolla näkymään sykemittarissa lukeman 195. Se oli tavoite, ja siihen pääsin. 🙂 Treeneistä päätellen siis aika kova viikko menossa, mutta ihan loistavaa kahden kevyemmän ja yleensäkin kevyemmän syksyn päälle. Välillä näinkin! 🙂

Onneksi mä en omista Trek-merkkistä pyörää. 😉 Alla kummipojan Trek ja katkennut runko!! o_O

8 kommenttia

 1. jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti:

  Kiva kuulla sustakin taas. =) Voi herranjumala tota katkennutta pyärää.

  • NinniM kirjoitti:

   On ollu vähän kiirettä, eikä oo ehtiny päivittelemään. Kiva kuulla, että joku odotti bloggausta. 🙂

   No älä muuta sano!!

 2. Arja L. kirjoitti:

  Onko mennyt tuo runko ihan ajossa tai muussa normaalissa vaan poikki? Kauhia juttu!

  Tuohon punanaamaisuuteen sen verran, että minä olen välillä ihan violetti! 😀

  • NinniM kirjoitti:

   Siis ajossa! o_O Pojat ja omatekemät hyppyrit, joista on usein ajettu. Mutta ei menny poikki hypätessä, vaan normiajossa.

 3. -Tinke- kirjoitti:

  Trekissä on ensimmäiselle omistajalle ikuinen takuu! Jos ensimmäinen omistaja kyseessä ja kuiti tallessa niin ei muuta kun hakemaan uutta runkoa.

  • NinniM kirjoitti:

   Kiitos tästä, täytyykin infota kummipojan vanhempia! Veljeksillä se on ollu käytössä ja muistaakseni ikää pyörällä on 7 vuotta, mutta onko kuitti tallessa, niin se on eri juttu. 😉

 4. Mika kirjoitti:

  Levytanko, punanen naama ja mäkivetoja henkihieverissä – iso tykkäys! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.