Hae
Ninnin energianurkkaus

Vinstan altaassa

Kuten huomaa tämän viikon päivityksistä, niin melko haipakkaa on ollu. Aikaa ei oo riittäny omiin bloggauksiin, mutta ei myös muiden blogien lukemisiin!! Se vasta harmittaakin! Viikon lukemiset on rästissä, nyt täytyy parina seuraavana päivänä yrittää saada kuulumisista kiinni. 😉

Aaltoalvari.

Tein eilen jotain, mitä en oo ennen tehny. Kävin uimassa 50m altaassa! 🙂 Nimittäin Jyväskylässä asti Nioben ja Kauramoottorin kanssa. Toisen koiran kanssa kävin koiranäyttelyssä, ja koska olin yksin liikenteessä (mikä on harvinaista), niin pitihän sitä tehdä treenitreffit! 🙂 Tuntui, että matkaa tuli nopeammin kasaan, kun altaan pituus oli erilainen. Mutta kyllähän oli raskasta tehdä potkuja, kun ei voi huilata altaan päädyssä ees hetken aikaa. 😉

Kuva

Treenin jälkeen käytiin vielä Nioben kanssa syömässä, että jaksaisin ajella vielä kotiin. Kiitos teille seurasta! 🙂

Kävin tänäänkin uimassa, ja täytyy sanoa, että vaikka yhtään ei yksin hallille huvittanutkaan lähteä, niin pitkästä aikaa ei tarvinnu kelloa koko ajan katsoa, että koska treeni loppuis. Uinti tuntui ihan kivalle. En voi kuitenkaan sanoa ”kivalle”, niin täytyi tuo etuliite ”ihan” lisätä siihen. 😀 Ja jotain kehitystä on syksyn aikana tullu: Jaksan uida tunnin verran ilman apuvälineitä jo hyvin. En kaipaa pulliksia jalkojen väliin, että jalat ja keskikroppa saisi huilata. Onhan tässä jo näin mentykin kolmisen kuukautta. Hyvä mä! 😉

Mä en uhmannu aamusta Eino-myrskyä, vaikka suunnitelmissa aamulenkki + uinti olikin. Tuli vähän yllättävä muutos meidän päivään, ja aamu alkoi päivystyksestä. Nyt iltapuuhiin lasten kanssa ja sitten juoksemaan, tuuli onkin jo laantunu aamun menosta. Meillä oli jopa roskakatos kaatunut, ja se on kuitenkin painava puusta tehty.

4 kommenttia

 1. niobe kirjoitti:

  Jei, kiitos itsellesi, oli kiva treffata ja uida – hyvä että raahasit miut altaalle! 🙂

 2. MatuCane kirjoitti:

  Onpa sulla pullikset hyvin uunissa, jos et niitä enää kaipaa. Meikä vähän liian herkästi tarttuu vielä kyseisiin apuvälineisiin tai ihan mihin tahansa mikä kelluttaa.

  • NinniM kirjoitti:

   Kyllä tää aikaa ottikin, että pärjään ilman niitä. Oon ennemmin ottanu usein pullikset apuun, vaikka ohjelmassa ei niillä käskettykään uida. :/ Nyt tosiaan ei oo kolmeen kuukauteen ollu hallilla mitään välineitä mukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.