Hae
Ninnin energianurkkaus

Huoltopäivä

Tänään on huollettu kroppaa ja päätä. Aamu alkoi hieronnalla, ja kun edellisestä hieronnasta oli vierähtäny kolmen viikon sijaan viisi, niin tiesin mitä odottaa. Lihakset nimittäin olivat melko jumissa. Normaali 90 minuuttia eli koko kropan käsittely oli ohjelmassa. Kokemuksesta tiedän, että hieronnan jälkeen mm. kädet pyörivät altaassa vähän paremmin ja juoksukin onnistuu paremmin. Jännästi olin vähän eri paria, kun toisesta jalasta oli eri lihakset jumissa kuin toisesta. 😀 Esimerkiksi lähentäjä, miten se voi olla toisesta jalasta niin paljon kireempi? Juoksenko ihan ihmeellisesti varoten jalkaa ja selkää?

Marjo hieroo.
Hieronnan jälkeen töitä ja sen jälkeen päätä kuntoon, ulkoisesti. Nimittäin kampaajalle. Jos ja kun hierojalla ei ihan nukahtamaan pääse (jos on isoja jumeja), niin kampaajalla kyllä pesupaikalle torkahdin. 😀 Mä voin oikeesti nukkua melkein missä vaan, jos on väsy.. 😀

Loppuilta luonnollisesti lepoa, kun hieronnan jälkeen on hyvä vaan olla. Ei siitä muuten mitään apua oo. Huomenna valkun kanssa Joupiskalle intervalleja juoksentelemaan. Luulenpa, että mäkiä on ohjelmassa. 🙂

4 kommenttia

 1. marru kirjoitti:

  Ihana huoltopäivä :).
  Viimeksi tänään haaveilin hieronnasta, jos vaikka ens viikoksi varaisi ajan.

 2. Bobby Jean / Heidi kirjoitti:

  Heh, en kyllä itte voisi kuvitella nukahtavani kampaajan pesupaikalle. 😀 Toisilla on vaan paremmat unenlahjat. Tai lahjakkaammat unenlahjat, pitäiskö sanoa. 😉

  Mää oon kanssa ihan toispuoleinen joka puolelta kroppaa. Ihan eri paria on koko nää kaksi puolta keskenään. 🙂

  • NinniM kirjoitti:

   Jossakin asiassa mäkin oon lahjakas! 😀 Toki se on sellasta unta, että siitä herää tosi nopeesti, kun ei anna itellensä lupaa nukkua. 😉

   Mä oon kuulemma kuin anatomian oppikirjasta, toinen kohta on tietynlainen ja sit toinen kohta taas toisenlainen. Ehkä säkin, joten vähän me ollaan hyvin rakennettu! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.