Hae
Ninnin energianurkkaus

Lumisessa mäessä

Lunta, lunta, LUNTA!! Vielä en päässy tekemään lumienkeliä, mutta tänään sen kyllä teen. ;D Tuli heti paljon valoisampaa, näkee liikenteessä kaikki heijastittomat idiootit ja koirat ei tuo rapaa sisälle! Jee!!

Ensimmäiset lumihiutaleet alkoivat leijua, kun tein lähtöä valkun kanssa Joupiskalle mäkitreeniin. Ihanassa ilmassa ja ihanassa seurassa ihana lenkki.

Alkuverra
8 x 350m mäkivetoa (kävely/juoksupalautuksella)
Loppuverra

9,5km / 1h 12min
Keskisyke 154, maksimisyke 189
Keskivauhti 7:34 min/km / maksimivauhti 5:19min/km

Sieltä se valkku tulossa. Rinne liian liukas, lähdemme tekemään treeniä hiekkapohjalle.

Mä ennen inhosin mäkitreenejä. Nykyään jopa tykkään niistä!! Treenin jälkeen on aina hyvä fiilis, kun sykettä on joutunu muutaman kerran nostamaan. Aina ei tarvi maksimivauhtiin ja -sykkeisiin pyrkiä, vaan voi tehdä enemmän vauhtikestävyystreeniä. Jalat säästyy, kun iskuja tulee vähemmän ylämäessä kuin jos vertaa tasaisella juostavaan vauhtikestävyyslenkkiin (eli normaalia peruslenkin vauhtia lujempaan vauhtiin).

Ilta kun koitti, niin oli tullu lisää lunta:

Mulla on edessä vähän erilainen viikonloppu, nimittäin Helsingissä siskon luona. Meitä on neljä sisarusta, joista mä oon vanhin. Kahden siskon + äitin kanssa lähdetään Seinäjoelta ajelemaan kohta kolmannen siskon luo Helsinkiin! <3

2 kommenttia

  1. sanna kirjoitti:

    Ihanaa viikonloppua koko poppoolle. 🙂 Ninni wau, mikä kuva susta, ihan mielettömän hieno!

    • NinniM kirjoitti:

      Kiitos, ihana viikonloppu olikin! 🙂 Voi kiitos, peilin tahra tukassa ja ryppyjä silmien ympärillä. Kattelin ryppyjä tosin aikani, eikä mua haittaa. Kai sitä tämän ikäisenä saa jo ollakin. ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.