Hae
Ninnin energianurkkaus

Väriä

RoadID:llä oli tässä hetki sitten alennus, ja mun tuli tilattua vähän jotain uutta mulle ja tyttärelle. 😉 Meidän perheen repertuaari kasvoi valkoisella ja turkoosilla rannekkeilla ja muutamalla ylimääräisellä merkillä. Toiselle merkki sairaudesta ja toiselle uinti+pyörä+juoksu. 😉 Meidän perheen viidestä jäsenestä RoadID löytyy kolmelta. Jokaisella oma syynsä siihen.

Eilen tuli tehtyä yhdistelmätreeni. Juoksua 10km ja pyörää 13,8km. Ei ollu lumi ihan noin likaista, mitä kuvissa, mutta oli sen verran pimeää jo. Kuusi poliisiautoa nähtiin treenin aikana. En tiedä johtuiko edellisyönä tapahtuneesta murtosarjasta vai normaalista perjantaipikkujoulumeiningisä, mutta kuusi oli aika paljon. Oli niin mukava juosta, kun oikeasti ei sattunu mihinkään! Vielä kun lumi leijaili hiljalleen maahan, niin mikäs sen parempaa kuin nauttia upeasta säästä!

Sitten muutama ihana värikäs kuva tämän illan kuntosalilta. On tää treenaaminen vaan mukavaa! 🙂

Yksi kommentti

  1. sanna kirjoitti:

    Hyviä kuvia ja mukavia hetkiä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.