Hae
Ninnin energianurkkaus

Juokseminen ♥

Pimeä ilta, mutta lumi valaisee maan. Edellispäivän salitreeni tuntuu pakaroissa ja reisissä ja siksi ekat juoksuaskeleet tökkii, mutta tiedän sen helpottavan. Kova puuskittainen tuuli, välillä en pääse mihinkään ja välillä lennän, riippuen tuulen suunnasta. Lasken vastatuulessa päätä alaspäin, etteivät terävät lumihiutaleet lennä silmiini. Myötätuulessa ihailen leijuvia hiutaleita, ja yritän napata niitä suuhun onnistumatta. (Joo-o, ja aamulla koiralenkillä tein lumienkelin! 😉 Nautin näkemästäni, mutta ennen kaikkea juoksemisesta! <3

Juoksin eilen pisimmän lenkin sitten toukokuun, ilman kipuja tai hermon kiristymistä. 13,2km. Aikaa meni paljon, mutta ei se haittaa. Mä oon niin fiiliksissä!! 🙂 Noin 20 minsaa maksimilenkin pituuteen lisää, niin eihän se lihaksia venyttäny. Reidet ovat edelleen tänään tönköt, istuminen tuntuu, portaat tuntuvat, kävely tuntuu. Näillä jaloilla on hyvä mennä huomenna Kuortaneen Urheiluopistolle kuntotestiin! 😀 Tosi asiahan on se, että vauhti mulla on tippunu, painoa on tullu lisää ja jännityskin nostaa sykkeitä. Mutta jos ees sais jotain dataa siitä, että onko aerobinen kynnys juostessa edelleen 160-162 ja anaerobinen kynnys 180. Juostaan siis 6x1000m ja välissä mitataan laktaatit eli maitohapot verestä (sormen päästä).

Viikko 48:
Pyörä 2h 32min
Juoksu 2h 31min
Uinti 1h 35min
Voima 1h 15min
—————–
Yhteensä 7h 53min

2 kommenttia

 1. Mika kirjoitti:

  Hieno kuvaus lenkistä! Kyllä se vaan on parhaimmillaan tosi hienoa ja muutoin sitten vaan hienoa 🙂

  Tohon laktaattitestiin olisi hieno päästä, varmasti saa tärkeää tietoa omasta tasosta.

  • NinniM kirjoitti:

   Kyllä, on se vaan hienoa!! 🙂

   Kannattaa ehdottomasti mennä. Mun edellisestä laktaattitestistä on jo kolme vuotta, niin oli kiva käydä päivittelemässä kynnyksiä. Tuloksia toki ei vielä saanu, niitä pitää vähän odotella. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.