Hae
Ninnin energianurkkaus

Lumimetsän pyöräilyt

Nyt on saanu tehdä lumipyöräilyjä. Aikamoinen viima on ollu kaduilla, mutta voin kyllä sanoa, että kymmenen asteen pakkasesta huolimatta mettässä voi tulla niin lämmin, että hiki valuu pitkin selkää. 😀

Perjantaina oli muutama aste pakkasta, ja tein lyhyemmän treenin yksin.

Samoissa maisemissa lenkkeiltiin Sannan kanssa tänään. Pakkasta oli 10 astetta ja luntakin oli satanu lisää. Sai tehdä tosissaan töitä ja sykkeet paukautti aerobisen kynnyksen tietävillä paljon. Vaatetta oli liikaa, ja liivinkin riisuin jossain vaiheessa ja sidoin tankoon. Siltikin hiki valui pitkin selkää.
Vaihdettiin Sannan kanssa jossain vaiheessa pyöriä, ja testattiin toistemme renkaita. Mulla on ohuet ja halvat Nokian Hakkapeliitat ja Sannan Cubessa paksut ja kalliit Schwalben Ice Spikerit. Mun Cube rullas kevyemmin, mutta oli huomattavasti kiikkerämpi ohjata. Ei ihme, että olin miljoonaan kertaan sivu-urilla menos kohti mettää. 😀 Sannan Cubella meno oli vakaampaa, eikä tanko vispannu jatkuvasti. Mun pyörällä sai hien paremmin päälle! 😀 Nämä kokeilut siis tehtiin keskellä mettää lumessa.
Maa hajoo alla.

Lenkkikaverin näyte sarvien yli lentämisestä. 😉

4 kommenttia

 1. Kauramoottori kirjoitti:

  Samansuuntasia kokemuksia mulla noista nastakumeista. W106 on epävakaa ajaa irtonaisella alustalla. Rullaavin ja pitävin normaali talvikumi on ollu Nokian WXC300, mutta sen nastat on ollu sitten vastaavasti heikoimpia kestämään kulutusta. Kaikkein rajuin pito on kuitenkin ollu itse tehdyssä ruuvirenkaassa, mutta se taas oli mahdottoman raskas ajaa.

  • NinniM kirjoitti:

   Eli meidän vertailut oli siis ihan paikkaansa pitäviä. 😉

   Tekis mieli uusia renkaita. 😀 Mutta edelleenkin on ne yhdet kiekot hankkimatta, jos ne kuitenkin ensin. Joskus.. 😉

 2. sanna kirjoitti:

  Ehdottomasti satsaat niihin kiekkoihin, sulla on ihan pätevät kumit maasturissa. Mulla on molemman laisia, eikä vielä koskaan ole Nokialaisilla ajaessa tullut mieleen, että olispa paremmat kumit. Toki tykkään älyttömästi noista Schwalbeista, mutta molemmat on hyviä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.