Hae
Ninnin energianurkkaus

Neljä asiaa.

Ensiksi kerrottakoon, että sen juomatestin tulokset on julkistettu tänään. Mun juomamaku ei oo mikään outo, nimittäin mun paras oli myös testin paras! Ja mun toka oli testin toka. Tulokset voi luurata Testing Labin sivuilta.

Sain tänään sähköpostia Ironman 70.3 Italyn kisaorganisaatiolta. Pescadassa järjestettävän puolimatkan kisapäivää joudutaan siirtämään alkuperäisestä 8.6. viikkoa aikaisemmaksi eli 1.6.2014. Meidän perheessähän oli ongelmana se, että alkuperäinen 8.6. meni Power Cup lentopalloturnauksen kanssa päällekäin, ja en ollu varma pääsenkö sittenkään lähtemään. Kun ilmoittauduin kisaan, niin kumpikaan meistä ei muistanu Power Cupia. Nyt on vaihtoehtoina, että startataan kisaan 1.6., otetaan rahat pois tai vaihdetaan toiseen Ironmanin osakilpailuun euroopassa. Esim. Budapestiin 23.8. Suunnitelmat ovat nyt auki, mutta päätös pitää tehdä kuun loppuun mennessä. Meidän perheelle tämä päivämäärämuutos käy siis oikein hyvin! 🙂

Juoksin juuri 12,4 kilometriä tuolla pääkallokelissä eli todella liukkaalla ilman nastoja. Keskivauhti oli 6:20min/km ja keskisyke 159 eli PK2. Alusta ei ollu pitävä, ja välillä jouduin hiljentämäänkin, kun oli niin liukasta. Välillä taas pystyi juoksemaan ihan hyvin. Nämä vauhdit ja sykkeet vähän verrokiksi tuohon kuntotestiin, jossa syke oli 6:31min/km vauhdissa 171, ja alusta kuiva ja tasainen.

Vinossa olevalla kotitiellä ei pystyny ees kävelemään, vaan piti luistella.

Koska selkä ja jalka ei ole nyt vaivannu, niin sain valkulta luvan jättää viikon toisen lepopäivän pois! Jee! Oon siis koko syksyn menny rauhassa kahden lepopäivän taktiikalla ja tunteja ei oo viikossa kahdeksaa enempää kertyny. Tämän päivän juoksulenkki vähän jännitti, kun vaikka kuinka yrittää liukkaalla juosta rennosti, niin pakosti sitä jännittää kroppaa erilailla ja pelkäsin, että johonkin alkaa sattumaan. Onneksi pelko oli turhaa. Olisi ollu noloa heti myöntää, etten olekaan valmis treenaamaan kuutta päivää viikossa viiden sijaan. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *