Hae
Ninnin energianurkkaus

Uintirodeoo, eiku videoo

En tykkää julkaista videota uinnista, koska se ei oo mitään kivaa katteltavaa. 😉 Nyt kuitenkin sen teen, nimittäin ettin vanhoja videoita vaikka kuinka kauan ennen kuin löysin yhden otoksen. Halusin vaan nähdä, että miltä näyttää edellisen kerran kuvattu uinti verrattuna tämän hetkiseen uintiin. Nyt laitan nää tänne blogiin talteen.

Ensin joulukuussa 2012 kovan treenin lopuksi salakuvattu video. Muistaakseni loppuverraa. Oon ekalla radalla hyrränä, jos se ei käy videosta selville. 😉

Toinen video on kuvattu vuotta myöhemmin eli tällä viikolla. Moni asia on eri, kuvakulmasta lähtien, mutta on se uinti vähän menny eteenpäin. Takaraivo ja pagarat pysyy paremmin pinnalla! Kädet tahdistaa pahasti edelleen, ja paljon muitakin ongelmia on. Tällä tekniikalla ny ei vielä hirveen lujaa uida. Mutta ehkä joskus! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.