Hae
Ninnin energianurkkaus

Hyvät joulut porukkalenkiltä!

Aurinko vasta nousee, mutta tarkenee jo lyhythihaisella ja shortseilla. Vasemmanpuoleinen liikenne aiheuttaa vähän hankaluuksia, mutta kun vaan pysyy porukan messissä, niin hyvin menee. Vaikka porukkaa on paljon ja suurin osa miehiä, niin hyvin pysyn mukana. Peesissä on mukava mennä. Ainut, että ei rullaa niin hyvin kuin muilla. Muiden lepuuttaessa mä joudun tekemään töitä. 😉 Aina välillä täysillä kun tekee töitä, niin pääsee letkan kärkeen. Lukuunottamatta viimeistä vetoa, sitten painaa jo maitohapot jaloissa, että muut painaa ohi.

Loistava kolmen vartin treeni! En muista koska aika olis sisällä pyöräillessä menny näin nopeesti! Suosittelen ehdottomasti! 🙂 Bongasin videon yks päivä facesta, kun joku seuran klopeista oli sen sinne pökänny ja nyt sitten testasin. 🙂

Itse treeni:

Oikein ihanaa joulunaikaa kaikille!

6 kommenttia

 1. jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti:

  Täytyypä kokeilal tota pyöräreittiä!

  Kiitos ja hyvät joulut.

 2. Elisa kirjoitti:

  Hyvää joulua! Malta huilatakin välillä. 🙂

 3. Hanne kirjoitti:

  Heh, aika hauska! 🙂 Pitääpä itekkiin kokeilla tuota joskus-kun alkaa tuo Titanici kyllästyttämään 😀 Mukavaa joulun jatkoa sinne <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.