Hae
Ninnin energianurkkaus

Jouluyllätys ja joulupäivän pyöräily

Tämä oli 16. joulu, mikä miehen kanssa ollaan yhdessä vietetty. Pari ensimmäistä vuotta ostettiin toisillemme joululahjat, mutta sitten se on jääny. Ollaan ostettu jotain yhteistä, jos on tarvittu. Esim. yhtenä vuotena ostettiin vhs-soitin, vai mikä se ny olikaan nimeltään. 😀 Tästä syystä olikin mielettömän iso yllätys, että joulupukki ojensi mullekin paketin ja vielä suurempi yllätys oli se, mitä paketista paljastui:

Päivän pyörälenkille en ehtiny vielä kameraa virittämään, mutta kyllä mä sen pian teen. 😉 Hitsit, että se on vaan pieni. Sen voi oikeastaan piilottaa nyrkin sisään. Lisäksi siihen löytyy kaukosäädin ja puhelimellakin pystyy kameraa luuraamaan. 🙂
Alla kuvat muutaman tunnin pyörälenkiltä Sannan kanssa. Mikä vuodenaika on kyseessä?! Talvi, joulupäivä, 25.12.2013. Ei lunta, vettä sataa kaatamalla. Maanantaina jopa autolla jouduin vesiliirtoon, mutta onneksi ei käyny kuinkaan.

Lenkillä riitti vettä ja kaatuneita puita. Myös jäisiä paikkoja, liukkaita juuria ja kiviä. Niin, ja vedin sitten lempat hirven p*skaankin. 😀 Hyvä lenkki, parempi mieli!

4 kommenttia

  1. sanna kirjoitti:

    Kurjasta säästä huolimatta on kyllä pakko myöntää, että tässä oli lenkki minun makuuni. 😉 Ihanaa omata noin pöljä ystävä, jonka mielestä on ihan ok viettää joulupäivän valoisa aika risukossa ja latäköissä liukastelemassa. 😛

  2. Hiluvitku kirjoitti:

    Tollaset lenkit on just parhaita, hirvenpaska vaan kruunaa koko homman 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.