Hae
Ninnin energianurkkaus

Punainen pallo

Aika hyvin on kuntopolut jo sulana. Muutama pitempi jäätikköpätkä löytyi, kun Jaanan kanssa aamulla startattiin lenkille. Oli muuten niin liukasta, että kieli keskellä suuta ja rystyset valkoisena sai ajaa.. 😀 Jos joku ei vielä tiedä, niin mieluummin ottaisin sitä lunta ja hiihtoa kuin sulaa ja maastopyörää. Nii-i.

Tiedättekö mikä alla oleva pallo on? Entä mitä sillä tehdään? Entä mitä sä sillä teen?

Se on lacrossepallo ja sillä pelataan lacrossea. No mä en kuitenkaan aikonu lajia vaihtaa, vaan se on vähän kuin pesäpallo, mutta pykälää pienempi, ja käytän sitä jumien availuun esim. lonkankoukistajista ja pakaroista. Varsinkin tällä viikolla sitä tarvii, kun juoksua napsahti kolme tuntia ja se on tässä vaiheessa paljon se.

Viikko 52
Pyöräily 3h 43min
Juoksu 3h
Voima 1h
Uinti 1h 5min
—————
Yhteensä 8h 48min

4 kommenttia

 1. Soile kirjoitti:

  Hui kun liukasta 🙂

  Miten sä tuolla pallolla avaat lonkankoukistajien jumeja? Aikani mietin enkä keksi 🙂

 2. Mika kirjoitti:

  Täällä ei ole ollut yhtään jäätä viikkokausiin.. +5 päivällä, +5 yöllä eikä muutosta luvassa. Harmi, olis kiva hiihdellä, pulkkailla ja viettää muutenkin talvilystiä perheen kanssa.

  Näyttää vähän jääpallolta, onkohan samanlainen 🙂

  • NinniM kirjoitti:

   Onneksi täälläkin on suurin osa teistä sulaa, tuollaset jäätiköt on vaarallisia. Kaipasin ihan samaa: luistelua, hiihtoa ja pulkkamäkeä. Niin kuin normaalisti joululomat menee.

   Varmaan aika samanlainen. Jääpallo taitaa vaan olla kova ilman pehmeää ja luistamatonta pintaa. Mutta varmasti toimii tässä hommassa sekin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.