Hae
Ninnin energianurkkaus

Vuoden eka lenkki

Näin uuden vuoden kunniaksi täytyy kiittää teitä lukijoita. Ilman teitä tää blogin kirjoittaminen ei olisi sama asia. Toivottavasti pysytte mukana myös tänä vuonna! Ja nyppikää hihasta, jos näette. 😉 Tuntemattomatkin, kuten viime kesänä. 🙂

Uusia tavoitteita kohti mennään tänä vuonna. Ensimmäinen on nyt mun limsalakko. Tai ei mikään lakko, vaan vieroitan itteni irti Pepsi Maxista, johon oon kehittäny viime vuoden aikana riippuvuuden. Italian reissukin varmistui eli kesäkuun eka päivä kisataan Pescaran Ironman 70.3. 🙂

Vuoden ensimmäinen lenkki oli 7,6 kilsan vk-juoksu. Yleensä en koiria vk-lenkille ota mukaan, mutta koska Milli tuli eilen äidiksi ja majailee kasvattajansa luona nyt, niin Nano on kovin yksinäinen. Nappasin siis Nanon kaveriksi mukaan ja yllättävän hyvin juoksu kulki. Mulla. 😉 Nano välillä vähän jarrutteli, joten jätetään jatkossa taas vk-lenkille koirat kotiin ja mennään niitten kans sen sijaan mettään tai pk-lenkille.

Juoksu VK1
7,6km
5:41 min/km
Keskisyke 167, maksimi 180.

6 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  Hei täällä alkoi kans Pepsi Max/Light Cola lakko! Hampaat tippuu kohta suusta kun sitä tulee kitattua ihan älyttömiä määriä 😀

  • NinniM kirjoitti:

   Hahaa, säkin oot ollu siihen koukussa! 😀 Tsemppiä hommaan! Ainakin vielä näyttää helpolta, kun on menossa neljäs päivä. 🙂

 2. Mika kirjoitti:

  Jes, mahtava juttu toi Pescaran Ironman! Italiassa on tullut vietettyä aikaa keväisin ja ne rannikot on niin upeita paikkoja että huh. Toivottavasti ei ole vielä kovia helteitä, niitä on välillä nähty jo huhti-toukokuussa 😮

  • NinniM kirjoitti:

   En oo koskaan käyny Italiassa, joten on kiva lähteä reissuun! Ensin lento Roomaan ja siitä Pescaraan autolla. Vau, aika siistii!! 😀 Mun säkällä siellä on yli 30 lämmintä!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Oi ei! Mitä ihania koiravauvoja!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.