Hae
Ninnin energianurkkaus

Hinku altaaseen

Mullahan on ollu nyt muistaakseni syyskuun alusta lähtien apuvälinekielto uinnissa. Sen takia, että uintiasento saatais paremmaksi. Ja kyllähän se on parantunukin, pagarat vilkkuu ja päälaki näkyy. 😉 No torstaina olin Lauran kanssa uimassa, ja nainen ojensi mulle lättärit ja aikamoinen treeni tehtiin. 50, 100, 150, 200, 300, 400 ja 500. Kaikki putkeen ja jokainen nousujohteisesti I-IV vauhdeilla. Palautuksena I-vauhti, eli ei mitään huilia altaan päädyssä. Huh, sanon mä! 😀 Yllättävän vähän tuntui käsissä tuo 1700m seuraavana päivänä, mutta ehkä olis tuntunu enemmän, jos olis käyny uimassa.

Nyt vaan on alkanu harmittamaan se mun tahdistaminen uinnissa, eli toinen käsi odottaa liian kauan toista. Näkee hyvin uintivideolta, jonka postasin joulukuussa. Jos jollain on hyviä vinkkejä treeniin, millä tuosta pääsis eroon, niin otan oikein mielellään vastaan! Surffailin uintitekniikkavideoita kasan perjantaina, ja uskokaa tai älkää, mutta teki mieli lähteä altaaseen. No en kuitenkaan menny, vaan jäin oottamaan seuraavaa uintitreeniä. 😉 Huomenna sitten.

Tänään oli pitkä päivä lentopalloturnauksessa. Aamulla klo 8.30 startattiin ja illalla klo 19.15 oltiin kotona. Olin fiksu, ja tein pyörälenkin jo aamusta (klo 5.30-8.00), kun tiesin, että päivä hallissa metelissä on sen verran väsyttävä, ettei illalla enää jaksa lenkille. Oli muuten näin lauantaiaamuna melkoisen hiljaista, eikä montaa autoa näkyny. Saati lenkkeilijää!

8 kommenttia

 1. d1treenaaja kirjoitti:

  No, huh! Melkoista että saa itsensä lauantaina ylös tuohon aikaan ja lähtee lenkille!! Miten kaukana käytte turnauksissa? Meillä startataan e-tiikerisarjaan ensi viikonloppuna. 🙂

  • NinniM kirjoitti:

   Ens viikonloppuna meilläkin alkaa sarjapelit (AM-sarja), nyt oli tällainen ylimääräinen Millenium-turnaus, joka on vuodenvaihteessa aina Kurikassa. 🙂 Viimesen pelin piti alkaa klo 17.40, mutta venyi siitä vähän. Eli pitkä päivä kyllä oli, mutta taas tuli kokemusta kasa. 🙂

 2. niobe kirjoitti:

  Onpas kivan kuuloinen uintitreeni! Pitää ehkä kokeilla 🙂

 3. Seppo Kekola kirjoitti:

  Voin kyllä tekniikkaa avuksi vilkaista, jos valkulle sopii.

  • NinniM kirjoitti:

   Uskon, että sopii. Mulle ainakin! 🙂 Ollaan nähty Lauran kanssa altaalla kerran kuussa, ja on se vaan pitkä aika odottaa palautetta. 😀 Jos ootte Sannan kanssa menossa joku kerta, niin voisin liittyä joukkoon. 🙂

 4. Anonymous kirjoitti:

  Voin vain haaveilla noista sun ajoista (5.30-8)! Tiedän, että silloin on rauhallista ja usein kaunistakin, + hyvä fiilis kantaa koko päivän, mutta millä ihmeellä saisi käännettyä rytmin niin, että aamuista pääsisi nauttimaan?

  • NinniM kirjoitti:

   Yksi vinkki: Sovi treffit kaverin kanssa, niin on pakko nousta ylös. 😉 Yksin tulee helposti vain torkutettua kelloa ja siirrettyä heräämistä. Ja toki vaatii ajoissa nukkumaan menemisen, että jaksaa urheilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.