Hae
Ninnin energianurkkaus

Toiveissa Halliska

En muista koska tammikuussa olisi pyörälenkillä saanu pisamat naamaat ravasta ja hampaissa narskunu hiekka. 😀 Kaikkea sitä joutuu kokemaan, kun vanhaksi elää. Kävin tunnin verran maastopyörällä ajelemassa ja kiersin vaihteeksi taas Halliskan kuntorataa ympäri. Ja miksi mä sinne innostuin menemään, niin syy on lapsissa. Tytöt innostuivat kaverinsa kanssa kiertämään Jopoillansa Halliskan lenkin (9km), joten jos he Jopoilla, niin mäkin Cubella. ;D Mutta en kuitenkaan kiertäny sitä kuutta kertaa, kuten maksimissaan sen oon kiertäny. Puuduttavaa oli se silloin.

Niin, ja juostenkin sinne pitäisi ehtiä vielä ennen pakkasten tuloa. Nimittäin yleensä meillä kysellään, että koska mulla on seuraava uinti. Eilen kysyttiin, että koska mulla on seuraava juoksu ja voisitko kiertää Halliskan? No sehän sopii! 🙂 Saan pari pyöräilijää kaveriksi.

Viikko 1
Pyöräily 3h 15min
Uinti 2h 53min
Juoksu 1h 40min
Voima 1h
———————
Yhteensä 8h 48min

Tykkään, että bloggaus sisältää ees yhden kuvan. Nyt on kuitenkin niin surkeet säät, että tuolla pimeessä ei oikein kuvia saa. Siksipä piristän itteäni ja teitä kuvalla, joka on otettu viime vuoden tammikuussa. 🙂

2 kommenttia

  1. sanna kirjoitti:

    Hirveä pyöräily buumi havaittavissa tytöillä. 😉 Lisäksi piti saada omat uimalakit, ja juoksuhousutkin olis kuulemma ihan must. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä, niin kai se menee. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.