Hae
Ninnin energianurkkaus

Pyörähuolto, hiihtokauden avaus ja arvonnan voittaja

Selkä alkaa olla hyvä. Lihasjumi keskiselässä on, mutta Marjo-hieroja saa hoitaa sen keskiviikkona kuntoon. Oon päässy eilen ja tänään jo harrastamaan liikuntaa! Oon tosi tyytyväinen, että tämä meni tällä kerralla näin nopeesti ohi. Istumista oon välttäny, ja töissäkin aion suurimmaksi osaksi seistä. Ihan vaan välttääkseni hyvällä mallilla olevaa parantumista.

Eilen käytiin Sannan kanssa vähän kokeilemassa miltä pyörän selässä istuminen tuntuis. Ja kylmän ilman ja tuulen takia siirryttiin oudolle mettäpolulle, mikä vähän alkuun mietitytti selän takia. Mutta päätettiin, että jos pomput selässä tuntuu, niin tehään uukkari. Sen verran oudoilla mailla oltiin, että kahteen kertaan katottiin kännykän kartalta, että mihinpäin ollaan tulossa. Kyllä sieltä sitten koiralenkeiltä tuttu tie vastaan lopulta tuli.

Muuten, mun iLuurin akku pysyy nykyään lenkeillä päällä, kun laitan sen SPIbeltiin ja sen puolestaan takin alle, lähelle ihoa. Näin puhelin pysyy lämpimänä, ja sai jopa kuvia. 😉

Joskus lenkin jälkeen on pyörä saanu samantien pesun, mutta tällä kertaa se pääsi huoltokoppiin! On raukka pitkään jo vaihdellu vaihteita huonosti, kun yhden vaihteenkin skippaa kokonaan.. No tänään sain pyörän kotiin kiiltävämpänä kuin koskaan, kunnon huolto tehtynä! Pistin ketjut ja vaihdevaijerin tilaukseen, ja kun ne vaihdetaan, niin kuulemma navat huolletaan samalla. Ei ollu mun pyörä ihan täydessä kunnossa, vaan takapakka liikkui epämääräisesti. Suuret kiitokset T:lle huollosta!! Ehkä mä pysyn jatkossa mettässä paremmin toisten mukana. 😉

Hiihtokausi tuli puolestaan avattua tänään. Seinäjoella on lumetettu 1,4km latu, ja sitä hiihtelin kymmenen kertaa ympäri. Mukavasti leijaili luntakin vielä, kunnon talvikeli. Olihan mukavaa!! 🙂

Ihan vielä ei pääse uimaan! 😉

Sitten arvontaan! Facesta löytyi 29 kommentoinutta henkilöä, ja blogin puolelta puolestaan 73. Kaksi kommenttia oli anonyymi jättänyt ilman nimimerkkiä, niin ne mun oli tiputettava joukosta pois. Yhteensä raapustin lapuille tasan 100 nimeä! 🙂

Taas onnettarena toimi tytär, mutta koska tässä hommassa on vuorot ja kumpikaan ei muistanu, että kumpi keväällä nosti reppuarvan, niin meidän täytyi käydä kuvista tarkistamassa, että saimme oikean tytön käden kuppiin. 😉

Täydellisen puhdasta pyörää voi ihailla sisällä!

Zero Pointin kompressiosäärystimet tällä kertaa nappasi itselleen blogiin nimimerkillä Sallis kommentoinut tyyppi! Onnea Sallis, pinkit säärystimet on sun!! Laitatko mulle mailia osoitteeseen ninnille at gmail.com. Kerro säärystimen kokosi ja osoitteesi. 🙂

Kunniamaininta lähtee Rahkamuijalle, jonka nimimerkki oli kamalan hauska lasten mielestä! 😉

4 kommenttia

 1. jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti:

  Haa mää laitan kännykkäni talvella ensin tumpun sisään ja sitten koirankakkapussin sisään ja lähelle ihoa. Toimii.

  • NinniM kirjoitti:

   Katos, sulla oli hyvä idea! Tuo koirankakkapussi pitää kosteuden loitolla.. Täytyy testata! 🙂

 2. -Tinke- kirjoitti:

  Itsekkin olen MTB pyörän kanssa tapellut noiden vaihde ongelmien takia. Joskus löysinkin siihen hyvän ratkaisun. Enpä uskonut, että vaihde vaijereillakin on todella suuria eroja. Goodridge ainakin osaa noi hommat.
  Vihjeeni tulee nyt tähän hätään myöhässä, kun uudet on jo tilattu. Mutta jos joskus tulee tarvetta.

  Tuolta ainakin löytyy
  http://www.chainreactioncycles.com/fi/en/goodridge-gear-cable-kit/rp-prod22234

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.