Hae
Ninnin energianurkkaus

188 kierrosta

Tänään pääsin ensimmäistä kertaa tänä talvena Botniahallille pyöräilemään. Ja täytyy sanoa, että olihan mukavaa! Voi sitä vauhdin hurmaa, kun otti ensimmäiset polkaisut. 😀

Matkamittaria ei mun pyörästä löydy, joten kilometrejä en tiedä, mutta keskivauhti pysyi aika tarkkaan 30 km/h tienoilla, niin äkkiseltään laskettuna 2h31min ajo tarkoittaa sellaista 75 kilometriä eli 188 kierrosta hallia ympäriä. Välillä ajoin muutaman ringin sisäradalla, mutta palasin samaan junaan juttelemaan miesten kanssa. Silloin se aikakin menee nopeempaa! Yksin homma on helposti tylsää, jos peekoota (keskisyke 142) junnaa menemään.

Aikataulu oli taas tiukka, kun viideltä ylös ja klo 6.55 olin Mustasaaressa. Klo 7.05 pyörän satulassa, ja 2,5h tuntia pyöräilyä, jonka jälkeen suihkun kautta lentopallopelejä ja muuta perhettä Vaasaan kattomaan.

Varovainen tuolla kuitenkin saa olla. Kolmen miehen kanssa muutaman tunnin juttelin, ja heistä kaksi on kaatunu tuolla. Toinen pahemmin. Joku päivä oli tullu uus ennätyskin pyöräilijämäärässä, heitä oli ollu yli 50 kipaletta. Se on iso määrä se. Alla pari kuvaa, joissa ei muuta näykään kuin epämääräisiä pyöräilijöitä. Tarkkasilmäiset voivat bongata mut vasemmalta eli uloimmalta radalta toisena. 😀

Viikko 3:
Pyöräily 3h 21min
Uinti 3h
Voima 2h
Juoksu 1h 33min
————
Yhteensä 9h 54min

2 kommenttia

  1. Mika kirjoitti:

    Hääh, etkö muka laskenu päässä kierroksia? 😀 Tuossa täytyy kyllä pysyä skarppina, kaks ja puol tuntia kun surruttaa ympyrää (tai soikiota) niin saattaa yhtäkkiä löytää ittensä ja pyörän jostain pituushyppypaikan hiekkalaatikosta. Oon tehnyt ton reilun kahden tunnin radan kiertämisen vain juosten, silloin ei oo niin iso vahinko jos ajatuksissaan törmää johonkin 🙂

    • NinniM kirjoitti:

      Heh, mä oon kerran yrittäny laskea, mutta ei menny kovin kauaa, kun niissä olin sekasin. 😀 Joo, kyllä siihen ajamiseen täytyy keskittyä. Sitten on helposti oman ittensä lisäksi muutama muukin kasassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.