Hae
Ninnin energianurkkaus

Tonnin enkka!! :)

Ensin muutama kuva juoksulenkilt√§, kun leikin GoPron kanssa. ūüėČ

Sitten t√§rke√§mp√§√§ asiaa. ūüôā

Uintitonnin historia menee seuraavanlaisesti:
Joulukuussa 2011 aikaan 21:40
Huhtikuussa 2012 aikaan 19:35
Elokuussa 2012 aikaan 19:40
Maaliskuussa 2013 aikaan 17:12 märkäpuvulla uimahallissa
Joulukuussa 2013 aikaan 20:15
Tammikuussa 2014 aikaan 19:22

Koko syksy on tehty töitä uintiasennon parantamisessa, ja pulliksien (jalkojen väliin tuleva kelluke) paikka on ollu kotona hyllyllä. Ensin oli vaikea jaksaa uida ees tuntia ilman pulliksia, mutta nyt uintiasentoon ei tarvi enää kiinnittää huomiota. Viimeisen parin viikon aikana oon saanu aika monta ahaa-elämystä altaassa, niin käsivetoon kuin vasemmalta puolelta hengittämisenkin kanssa. Joka uintikerralla oon tajunnu jotain uutta omasta uinnistani! Snorkkeli on ollu ihan sikahyvä apuväline käsivedon opetteluun, kun vasen käsiveto on menny läpi. Ei tarvi murehtia hengittämisen kanssa, vaan saa seurata miten kädet menee. Viimeksi tiistaina altaassa tajusin, että mun pitää kääntää päätä aikasemmin ottamaan happea, käännän vasemmalla sen myöhemmin kuin oikealta happea ottaessani. Ja kun tekee jonkun pienen muutoksen, niin parasta on, että sen huomaa itekin! Kiitos jokaiselle, joka on neuvonu!! Paljon on vielä tehtävää, mutta jospa tää tästä pikku hiljaa. Lauantaina on uintikuvaukset, niin varmasti sen jälkeen on taas paljon viisaampi.

Mun vauhti on ollu koko syksyn hidasta, ja en oo p√§√§ssy 50 sekunttiin enk√§ sen alle vinstoja. Lujiten on menny 53-54 sekunttia aikaa. Nyt kun tiistaina tuntui altaassa silt√§, ett√§ vasenkin k√§si saa jotain vett√§ allensa, niin oli pakko testata mihin vauhtiin menee 25m. Aikaa meni 23sek ja 22sek. Sitten piti kokeilla 50m. Aikaa meni 48sek ja 47sek. Jee!! P√§√§sen samaan mihin viime kev√§√§n√§!! J√§tin vedot siihen, ettei tarvi kokea pettymyst√§, kun ei meek√§√§n enemp√§√§. ūüėÄ

No mielenkiinnolla jäin odottamaan tämän päivän testiuintia. 1000m. Mulla on tietty logiikka uinnissa, niin en mee laskuissa sekaisin. 20 kertaa pitää käydä altaan päässä ja käännöksen jälkeen katon aina seinällä olevaa digitaalista kelloa. Näen meneekö vinstaan aikaa alle minsa vai yli minsa. Ja tuossa pysyy samalla laskuissa hyvin mukana. Tänään mä tykkäsin tuosta kellosta ja paljon! Aikaa meni 19:22, mikä tarkoittaa nopeinta aikaa tonnilla! Märkäpuvulla oon uinu nopeampaa, mutta se nopeuttaa uintia, eikä sitä voi verrata samoihin.

T√§n√§√§n altaasta nousi hyvin iloinen nainen!! ūüôā

6 kommenttia

 1. Seppo Kekola kirjoitti:

  Hienoa että alkaa löytymään uintijyvä!

  • NinniM kirjoitti:

   Jep, toivottavasti nuo kuvatut uintip√§tk√§t viel√§ antaa lis√§ informaatiota korjattavista asioista. ūüôā Aikamoista se uinti kuitenkin viel√§ on.

 2. sanna kirjoitti:

  Mahtavaa! Oon tosi ylypiä susta! Työ tekijäänsä kiittää ja sä oot kyllä tehnyt töitä uintis eteen. Oot miettinyt, analysoinut ja hinkannut allasta.

  • NinniM kirjoitti:

   Kiitos Sanna! Pitäis vielä enemmän hinkata sitä allasta ees taas, että sais parempia tuloksia aikaan.

 3. MatuCane kirjoitti:

  Onnittelut enn√§tyksest√§. M√§ yrit√§n lauantaina rutistaa oman m√§rk√§pukuenkan sun enkan alle, niin pysyn sopivasti potkuet√§isyydell√§ ūüėČ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.