Hae
Ninnin energianurkkaus

Kuvaaja ja kuvattava

Tänään uintivuorolla oli ohjelmassa jotain muuta kuin normaalia uintia. Vietinkin altaassa tunnin ja viisi minsaa, ja uintia kertyi 250m! 😀 Homman nimi oli seuraava: kuvasin 16 triathlonistin uintia. Ihan kivaa hommaa, kun näki erilaisia uinteja ajan kanssa pinnan alta.

Märkäpuku oli päällä, koska kylmähän tuolla muuten tulis ja tuli kyllä vähän nytkin. Ja kun puku kelluttaa, niin painoin itteäni vasemmalla kädellä alas päin käsi koukussa niin, että lopuksi kyynärpäätäkin särki. 😀 Mutta kivaa oli. Kun kaikki oli kuvattu, niin nappasin märkäpuvun pois, uin 100 metriä ja sen jälkeen 3x50m kovenevalla vauhdilla, joka filmattiin. Saas nähdä, miltä uinti näyttää. Hirvittää. 😉 Tietysti verraa ja samalla tuntumaa veteen olisi voinu hakea vähän kauemmin, mutta näin tällä kertaa. Kiitos Tuomolle alla olevista allaskuvista!

Juoksin tänään 14 kilsaa, ja jälleen ilman ongelmia. Kiitos Maijalle, jonka kanssa oon useasti kättä vääntäny treeneistä syksyllä. Ei ehkä juostais vieläkään ilman kipuja, jos olisin oman pään mukaan treenannu. 😉 Myönnän. Kiitos! Kaksi lepopäivää per viikko ovat tulleet tarpeeseen, ja juoksun sijaan suosauvakävelyt jne.

Mutta tuohon 14 kilsan juoksuun. 2km oli alkuverraa, 10km lujempaa vauhtikestävyyden ykkösalueella, ja 2km loppuverraa. Aikaa meni kymppiin kauan, 57:06. Tarkoittaa 5:42min/km. Mutta siitä saa syyttää vaan itseä, ja viiden kilon painolastia versus viime kesä. Toki peruskuntokausi, paljon vaatetta jne. Niin eihän samoilla vauhdeilla voi juosta kuin kesällä. Kesään onneksi on vielä aikaa! 🙂

Hiihtämässäkin oon ollu. Täytyy muuten sanoa, että vaikka on tylsää hiihtää kilsan lenkkiä, niin hyvä puoli siinä on, että voi muksut ottaa hiihtämään mukaan. Voivat hiihtää niin kauan kuin haluavat, ja sitten lopettaa. Ite näkee missä kulloinkin menevät, ja koska ovat saaneet tarpeekseen. 🙂

Tuolta mä tuun.
Ja tuonne mä meen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.