Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikon vipa ja viikon eka

Nelosviikon päätti maastopyöräily. Vähäluminen talvi vie hiihdon, mutta mahdollistaa maastopyöräilyn mettässä. 🙂 Pari tuntia Sannan kanssa, ja loppulenkistä sitten ei ollu enää muuta kuin iso lautasellinen makaronilaatikkoa mielessä. Niin, ja kaaduin muuten kerran johonkin kantoon. Kanto oli peukaloa vahvempi, mutta rannetta ohuempi. Voitte vaan arvata millainen mustelma mulla on pagarassa! Kauniinmuotoinen ja -värinen. Huomasin illalla, kun olin menossa nukkumaan ja makasin kyljelläni, ja sattu pehmeellä patjalla makaaminen. 😀 Melkein kuin prinsessa olis tuntenu herneen! 😀 Oli pakko nousta kattomaan peilistä kuinka pahalta näytti. Sitten pienempi mustelma tietty polven sisäreunassa, kun pyörä kolahti siihen. Mutta jäljet kertoo vaan hyvästä lenkistä, näin on Jaana mulle opettanu! Ei oo kuulemma lenkki, eikä mikään, jos ei jossakin näy! 😉

Ensin lenkin suoritti perheen naiset, ja sen jälkeen perheen miehet:

Viikon 4 treenit:
Pyöräily 2h 20min
Juoksu 2h 23min
Uinti 1h 35min
Voima 1h
Hiihto 58min
——————
Yhteensä 8h 16min

No viikko 5 alkoi altaassa Maijan kanssa. Eikä millään pikkutreenillä, vaan 10 x 100m vedoilla. Alun 25m vetojen jälkeen en todellakaan osannut odottaa mitään tällaista. Ensimmäinen veto lähti liian lujaa, 1:47, seuraavat meni 1:50-1:53, sitten väsähti ja alko vasen käsi menemään läpi. Seitsemäs, kahdeksas ja yhdeksäs veto aikaan 1:57-1:58. Lopulta viimeisellä sain vielä käsivetoa parannettua ja aika oli 1:52. Huh! Tyytyväinen olin siihen, että vipaan sain vielä kirittyä. Ja ehdottomasti siihen, että huomasin koska käsiveto menee läpi ja vielä väsyneistä raajoista huolimatta korjattua sitä vipalle sataselle.

Loppuun vielä peesiuintia, mikä olikin mukavaa pitkästä aikaa. Varsinkin, kun ei tarvinnu mitään vetoja enää tehdä. 😉

5 kommenttia

 1. niobe kirjoitti:

  Ihanaa kun sä kirjoittelet noista uintitreeneistä, kauhean inspiroivaa! Vaikken kyllä ikinä uskaltaisi mitään ajanottoa ajatellakaan, iiiks!

  Mukavaa viikkoa sinne 🙂

  • NinniM kirjoitti:

   Sä oot Niobe nopee uimaan, ehdottomasti joskus katot kellosta aikaa!! 🙂 On kiva laitella noita aikoja ylös, vaikka ei nopee uimaan ookaan. Löytää sitten täältä myöhemmin.

   Viikonloppuja! 🙂

 2. MatuCane kirjoitti:

  Eka veto lähtee aina liian lujaa vaikka kuinka hokisi ennen aloitusta itselleen että rauhallisesti. Tuoreilla käsillä ja tyhjällä päällä ei kai oikein muuta voi odottaakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *