Hae
Ninnin energianurkkaus

Uutta saliohjelmaa!

Treeniviikko on ollu jokseenkin tyls√§, kun treenit ovat olleet ei-kuvattavia. ūüėÄ No ei oikeesti miss√§√§n nimess√§ tyls√§, mutta huomenna tulee jo nelj√§s kerta t√§lle viikolle altaassa ja se on paljon mulle se. Kerrat altaassa ovatkin olleet opettavaisia, oon uinu lujaa ja sit toisaalta hiljaa tekniikka treenaten. T√§n√§√§n taas meni t√§rke√§ pointti jakeluun, tai ainakin toivottavasti meni. ūüėČ

Keskiviikkona käytiin mun uus saliohjelma Maijan kanssa Pulssissa läpi. Oon tykänny mun syksyn ohjelmasta tosi paljon, enkä tosiaan oo kyllästyny ja aina oon saanu paikat kipeeksi, mutta nyt menee vaihtoon. Nyt on kaksi erilaista vaihtoehtoa mitä hommataan, riippuen salipäivästä. Uutena tuli mave, joka multa onnistuu teknillisesti ihan ok. Toisin kuin takakyykky. Se on sitten ihan helkutin hankala. Oon sitä syksyn tehny, mutta Maija ei edelleenkään oo tyytyväinen mun tekniikkaan ja mä en missään nimessä saa mennä painojen kanssa ihan alas asti kyykkyyn, koska mä kippaan silloin eteenpäin. Kippaan, vaikka kuinka yritän. Vaihdettiin sitten smith-laitteeseen, joka Pulssissa on hyvä! Ei oo mikään kevyt, joka menee ees taas, vaan vastustaa molempiin suuntiin.

Smithiss√§ tanko pysyy paikoillaan, eik√§ p√§√§se eteenp√§in. Laite on siis mulle turvallisempi vaihtoehto. Sain jopa kohtuullisen kyykyn pelk√§n tangon kanssa aikaseksi, mutta kun heitettiin kympit p√§ihin, niin ei onnistunutkaan en√§√§ alhaasta asti hyv√§ll√§ tekniikalla. Treenattava on! ūüėČ T√§ll√§ hetkell√§ riitt√§√§ siis, ett√§ kyykk√§√§n siihen asti, ett√§ kroppa pysyy hallinnassa. Joko p√§√§sis salille?! ūüėČ No hetken pit√§√§ viel√§ odottaa, kun huomenna crossfit-salin vuorolle ja vasta puoles v√§lis viikkoa Pulssiin normi saliohjelmaa tekem√§√§n.

Hei, m√§ oon ollu Pepsi Max -lakossa on kuukauden. Ja en puhu en√§√§ lakosta, vaan lopettamisesta. Ei oo tehny tiukkaakaan loppujen lopuksi, pari p√§iv√§√§ teki mieli. Kiitos viel√§ Ilkka-lehden toimittajalle ja kuvaajalle. ūüėÄ Ilman niit√§ ei olisi ollu n√§in helppoa. Viel√§ kun kaikki muukin olis n√§in helppo lopettaa. No nyt on taas tsemppailtu, joten eik√∂h√§n se t√§st√§. ūüôā

Mukavaa viikonloppua! ūüôā Meill√§ juhlitaan kuopuksen 8-vuotis syntt√§reit√§, pelaillaan lentopalloa, ja n√§ytt√§is v√§h√§n silt√§, ett√§ sairastellaankin. No huomenna n√§kee, miten viikonlopun ohjelma lopulta menee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.