Hae
Ninnin energianurkkaus

Sokkona ladulla

Viime viikon treenit päätti 20 kilsan hiihto. Reilun kilsan rinkiä ympäri hiihtäminen on kyllä tylsää puuhaa, vaatii jo vähän itsekuria. Varsinkin kun eiliseen hiihtoon lähtökohdat oli mitä oli. Mulla oli lauantain crossfit-vuorosta ja leuanvedoista hauikset niin kipeet, että käsien pitäminen suorana sattui ja sattuu edelleen. Siis ihan kädet normiasennossa sivuilla roikkuen. 😀 Lihas kun venyy silloin. 90 leukaa teki tehtävänsä. 😀

Hiihto teki kyllä hyvää tukkoisille käsille ja hartioille, mutta voimaa käsissä ei ollu ihan normaalia määrää. Sitten satoi uutta lunta paljon, ja tietty uusi lumi teki ladusta tahmeaa ja hyvä luisto oli kaukana. Hiihto oli siis hidasta ja silmät kiinni sai välillä hiihtää, kun lumi satoi suoraan silmiin. Kyllä mä aika monta kertaa katoin kellosta, että montako sataa metriä vielä. 😀

Näitäkin treenejä välillä on, mutta ei auta, jälkeenpäin on toki hyvä fiilis. 🙂 Tuli tehtyä se, mitä ohjelmassa luki ja onneksi mies oli lämmittäny saunan, jossa sai hiihdon päälle rentoutua ja lämmitellä.

Muukalainen ladulla. Ainoa kuva minkä ehdin napata ja sit iLuuri sammu.

Tarkoitus oli viime vuoden tapaan osallistua Kauha-Hiihtoon 60 kilsan perinteiseen hiihtoon 16.2. Mutta tämän talven lumettomuuden takia ja siitä syystä vähäisten hiihtokilometrien vuoksi 60 kilsaa tuntuu pitkältä. Eikä ole ees vielä varmaa pystytäänkö Kauha-Hiihtoa vähäisen lumen vuoksi järjestämään, se selviää vasta tulevina päivinä. Toinen vaihtoehto olisi samana viikonloppuna hiihdettävä 42 kilsaa Jämillä, mikä matkaltaan olisi parempi vaihtoehto. Mutta täytyy myöntää, että eilinen hiihto ei vakuuttanu sujuvuudellaan mua ja lähtemistä mihinkään hiihtotapahtumaan. 😀 Hyvä treeni toki sellasesta tulisi, mutta silti jäi mietityttämään.

Viikko 5
Pyöräily 45min
Juoksu 47min
Hiihto 1h 53min
Voima 2h 9min
Uinti 4h 21min
______________
Yhteensä 9h 55min

4 kommenttia

 1. MatuCane kirjoitti:

  Mua ei haittaa kilsan mittaisen rundin hiihtäminen vaikkapa 30 kertaa, varsinkin kun siitä saa mieleniintoista dataa, mutta juosten tai pyöräillen se alkaisi muakin tympäisemään. Huollot on kohtalaisen mukava järkätä kilsan rundille.

  • NinniM kirjoitti:

   No toisaalta tulee sitä uituakin samaa rundia. 😀 No mutta kilsa on kuitenkin lyhyt, vitonenkin on tylsä, jos tekee pitkää lenkkiä. 😉

 2. Sporttimamma kirjoitti:

  Vau, tuota uintimäärää! Paljon sulla tulee kilometrejä tuossa ajassa?

  • NinniM kirjoitti:

   Mä oon koko syksyn hinkannu vaan tekniikka niin paljon, ettei siinä paljon ehdi kilsoja kertyä. 🙂 Pari kilsaa tunnissa suunnilleen, riippuen treenistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.