Hae
Ninnin energianurkkaus

Pää katossa

Matka vei tänään hierojalle, niin kuin kolmen viikon välein normaalistikin vie. Marjo kysyy aina, että onko jotain erityistä ja tänään sai mainita kädet, jotka ovat vieläkin kipeet. 😀 Pitäisköhän tehä leukoja useammin?! Sitten maininta tuli myös vasemmasta pagarasta. Oon tietoisesti välttänyt saappaita (=korkoja), ja nyt maanantaina ja tiistaina oli saappaat jalassa. En tiedä johtuiko siitä, mutta eilen yhtäkkiä seisoessa alkoi sätimään pakaraan. Ei kuitenkaan jalkaan, ainoastaan kipua pakarassa, iskiashermosärkyä. En tiiä oliko koroilla merkitystä vai ei, mutta tämä tarkoitti sitä, että pakara ja kädet saivat erityiskohtelun.

Jalat olivat yllättävän hyvät, Marjokin jopa totes nauraen, että mulla on jopa pohkeet irti. 😀 Jee! No hartiat eivät sitten olleetkaan. Sain kädet suoraksi hieronnan jälken, mutta voipi olla, että huomenna käsittelyn jälkeen taas vähän tuntuu, mutta oisko kädet sitten paremmat perjantaina jo. Houpsou! 😉 Sitten la crossfit-vuorolle saamaan kroppa jumiin ens viikoksi. 😀

Huomenna pitääs mennä Kuortaneen Urheiluopistolle juoksemaan ainakin 6x1000m. Ei mikään testi, vaan omaa treeniä. Seinäjoen kokoisessa kaupungissa ei ole edelleenkään mahdollista juosta rinkiä sisällä, ainoastaan parissa paikkaa on juoksusuoria. Alla kuvia ulkojuoksusta Seinäjoen rannassa.

Auts, vähän mä oon pitkä tai sit pomppu on sikahyvä!! 😉
Tuli ihan kolo kattoon osumasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.