Hae
Ninnin energianurkkaus

Uutta lamppua testaamassa

Hiihto vaihtui eilen maastopyöräilyyn. Ihan uskomaton on tämä helmikuu ja lumettomuus. Nyt kun on plussan puolella ja vettäkin satanut, niin eipä lunta näy paljoakaan. Päätin myös eilen, että en lähde Jämille hiihtämään. Ihan älytöntä se olis, kun oonko kolme kertaa käyny tänä talvena hiihtämässä.

Eilen illasta lähdin jäälle pyörän kanssa luistelemaan. Välillä oli ihan mielettömän liukasta. Kiersin Sannan kautta, ja sainkin siitä kaverin lenkille. 🙂 Parin tunnin pyöräily sujuu nopeammin seurassa kuin yksin. Mulla on uusi pieni, mutta tehokas lamppu pyörässä. Jostain kaukaa indokiinasta tilattu ladattava versio. Tuo, mikä kuvissa näkyy vihreänä.

Viikko 6:
Uinti 2h 53min
Pyörä 2h 42min
Juoksu 2h 1min
Voima 1h
_____________
Yhteensä 8h 37min
Saas nähdä tuleeko tälle vuodelle ensimmäinen tauti. Kun pääsin töistä kotiin, niin tuli kylmä ja alkoi kurkussa vähän tuntumaan. Tytärkin valittaa pääkipua ja huonoa oloa. No tänään on sopivasti lepopäivä, niin saa rauhassa tilannetta kuulostella. Toivottavasti en nyt tulis kipeeksi!
Joskus on tosi ärsyttävää, kun oon ihan käsi keittiössä. Mutta täytyy myöntää, että on aika kiva, kun mies puolestaan osaa sen homman. 😉 Alla kuva eilen ruuaksi olleesta kasvissosekeitosta. Oli hyvää, nam! Tänään puolestaan tytär valmisti ruuan, joten kyllä mua hellitään. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.