Hae
Ninnin energianurkkaus

Punaiset pölyiset hanskat

Otin maanantain ja tiistain rennosti ilman treeniä. Kun keskiviikkona tuntemukset kurkussa hävisi, niin testasin sykkeiden nousulla, että tuleeko se flunssa päälle vai ei. Toistaiseksi ei, mutta en kuitenkaan vielä huokaise helpotuksesta. 😉

Mua on nyt pariin kertaan haastettu kuntonyrkkeilyyn. En oo viiteen vuoteen ainakaan käyny, mutta nyt kun kaveri tuli ovelta hakemaan, niin se oli menoa. 😉 Oli muuten pikkuusen hanskat pölyssä, hih! Ja hitsit, että olikin kivaa!! Hiki virtasi niin, että välillä sitä oli silmissä. Ihanaa! Täytyy mennä maanantaina uusiksi (pst Jenni, jos tätä luet). 🙂 Keskisyke oli 147, ja jälkeenpäin tuntuu ihanasti lapojen välissä ja käsissä.

Sitten tänään tuli käytyä salilla, jossa uuden saliohjelman rankin osuus on vuorikiipeilijät. Ne on hirveitä! Kädet edessä lattiassa ja vuorotellen toinen jalka eteen ja toinen taakse. 50x aina kerralla, ja näitä monta sarjaa, en pysty yhteen menoon. :/ Vielä. Tällasia siis:

Smithissä kyykkyä, kevyeltä tuntui, joten täytyy lisätä painoa ens kertaan.
Eri pari kuulat, kun en jaksanu hakee salin puolelta toista samanlaista. 12kg kuulilla nostoja yhtäaikaa molemmilla käsillä.
Tällasiakin hyppyi.

Mutta muuten rauta tuntui kevyeltä. Illan päätti vielä juoksulenkki Sannan kanssa. Uimaan ehkä uskallan vasta lauantaina, kun yleensä jos tuntuu vähänkin siltä, että on flunssa tulossa, niin uiminen sen kyllä varmasti laukaisee. Mutta tällä hetkellä erityisen iloinen siitä, että flunssa ei vielä oo mua kaatanu petiin. 🙂 Treenaaminen on vaan niin kivaa!

4 kommenttia

 1. jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti:

  Hiano kuva toi nyrkkeilyhanskakuva, pirtee ja sopii sun blogin ulkoasuun hienosti. =) Eirkoinen toi vuorikiipeilijät, en ehkä ihan hiffaa sitä. =)
  Juhalla on nuha parasta aikaa, sitä on kyllä liikenteessä. Toivottavasti sää pysyt terveenä.

  • NinniM kirjoitti:

   Katos, nyrkkeilykuvahan on tosiaan ihan blogin väreissä. 😀 Siinä siis vaihdetaan jalkojen paikkoja jatkuvasti, siksakkia. Vähän samantyylisiä kuin askelkyykkyhypyt, mutta kädet maassa, muttei polvet maassa. 😀

   Toivotaan parasta! Ja toivottavasti Juhalle menee nopsaa ohi!

 2. Sporttimamma kirjoitti:

  Huipun näköistä treenausta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.