Hae
Ninnin energianurkkaus

veekoojuoksua

Tänään painelin töistä päin suoraan juoksemaan valkun kera. Tiesin etukäteen, että ohjelmassa on vauhtikestävyyslenkki, mutta en tienny sen tarkemmin lenkin sisällöstä. Matkalla kuuntelin radiosta naisten parisprintin menoa ja olympiahopeajuhlia! Hyvä naiset!! 🙂 
Vastassa oli flunssainen ja siitä syystä pyöräilevä Maija, joka kertoi kymmenen kilsan vk-juoksusta. Asia piffi, niin tehdään. 🙂

Kun Etelä-Pohjanmaalla pakkaa tasaasta olemaan, niin on myös Ilimajoella. Pikkasen alkuverraa ja menoksi. Ensimmäinen vitonen meni aikaan 27:54 (keskisyke 170, 5:34min/km) ja toinen vitonen 26:39 (keskisyke 179, 5:19min/km). Kymppiin meni aikaa 54:33. Yhteensä mittariin tuli 12,3 kilometriä, joten kyllä tää juoksu vaan tuntuu mukavalta, kun pystyy kivuitta yli kympinkin juoksemaan.

Autossa jälleen radio päälle, Suomi johti jääkiekossa Venäjää. Äkkiä etsimään tuloksia miesten parisprintistä, ja mitä vielä, kultaa siellä oli tullutkin! Loistavaa!! Sain vielä kuulla erätauolla kahden miehen huutopäällekäisyysselostuksen hetkestä, jolloin mitali oli tulossa ja kun se vielä kullaksi varmistui. Aikamoinen mellakka radiossa! 😀 Kotona näkikin sitten vielä loput pelistä.
Sellaiset oli mun keskiviikkourheilut tällä viikolla. Huomenna aamulla klo 6.30 altaaseen Lauran kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.